Ne propustite!

Masters od dirt vozači spremni za adrenalinski spektakl u Areni Zagreb!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Arena Zagreb se spremna za adrenalinski spektakl koji će se održati u subotu, 30. ožujka.

Za konstanto napetu atmosferu puna 2 sata odgovorni su MASTERS OF DIRT vozači motocikala, bicikala, sanjki i quadova. Spektakl je pojačan obiljem vizualnih efekata i pirotehnike, te nastupom atraktivnih djevojaka iz skupine Fuel Girls te glazbom s pulta DJ Mosakena, službenog DJ-a turneje Masters of Dirt.

Pogledaj i ovo PR Prvi put u Zagrebu Vlada Janjić, jedan od stupova regionalne DJ scene prvi put u Zagrebu

Ono što povezuje Masters of Dirt ekipu jest strast prema velikim ostvarenjima, ludoj zabavi te životu na krajnjem rubu. Sastavljen je tim profesionalnih vozača, mehaničara, izvođača te tehničkog osoblja kako bi publici priuštili predstavu koja nadjačava logiku te sve prisutne ostavlja bez daha. Svim članovima tima zajednička je ljubav prema adrenalinu, koju dostojno promovira i sam utemeljitelj M.O.D-a, Georg Fechter.
'Vjerujemo da je upravo naša strast ono s čime se povezuju naši fanovi i publika. Uvijek nastojimo pomaknuti granice sporta, no to ne bi bilo moguće bez podrške koju nam pruža publika. Mnogi bi 'obični' ljudi željeli živjeti divljim životom naše ekipe, a svojim sudjelovanjem na našim nastupima, na partijima ili samo noseći M.O.D.-ovu markiranu odjeću, oni se nakratko približavaju svome snu. Naš je posao da uvijek pokušamo otići korak dalje, da svakim svojim nastupom šokiramo i zapanjimo tisuće i tisuće ljudi. Stoga je vrlo teško odmaknuti se od tog načina života i u ostalim sferama svakodnevnice. To je mnogo više od predstave, to je način života!', kažu vozači.

Europski dio proširenog izdanja M.O.D.-ove turneje nastavak je velikog siječanjskog otvorenja u Dubaiju, a fanovi željni akcije imat će prilike uživati u obilju novih trikova i zabavnih elemenata.
M.O.D.-ov „Next Level 2013“ moćniji je no ikada, spremite se za potpuno novu razinu iskustva! Pobrinite se da na vrijeme nabavite ulaznice za definitivno najnapetiju akcijsku predstavu na svijetu: Masters of Dirt – 30.3.2013. – ARENA ZAGREB!
Ulaznice su u prodaji na svim Eventimimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica:
Vip loža + meet and greet - 850 kn
Kategorija 1 - Tribina dolje -370 kn
Kategorija 2 - Tribina dolje (bočno) - 290 kn
Kategorija 3 - Tribina dolje i tribina gore - 220 kn
Kategorija 4 - Tribina gore - 170 kn
Meet and greet - 60 kuna uz kupljenu ulaznicu
(Djeca ispod 12 godina, te svi koji kupe više od 4 ulaznice ostvaruju dodatne popuste. Više informacija na www.eventim.hr)

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene