ZG SPORT

Ljepotice i sportaši za aktivni Zagreb

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Razgovori o sportu, delicije i birana glazba na promociji besplatnog sportskog mjesečnika ZG SPORT privukli su brojne ljepotice i sportaše u zagrebačkom restoranu i klubu Choice.

Najbolji vaterpolist svijeta Josip Pavić sa suigračima iz Mladosti, rukometaši Filip Ivić i Ilija Brozović, nogometaši Tomislav Barbarić, Marko Pjaca i Lamin Samateh, Olimpijci Bojan Jovanović i Mario Vekić, ljepotice Antea Kodžoman i Karla Belovari raspravljali su o brojnim aktualnim sportskim temama koje donosi ovaj zanimljiv magazin koji se besplatno dijeli na vodećim sportskim događanjima.

Pogledaj i ovo Antea Kodžoman - 2 Napustila je nogometni klub Bivša Kraljica Hrvatske pohvalila se novim radnim mjestom, a poslovni kolega sada joj je suprug naše poznate pjevačice!

'Zaista smo uživali u ovoj zanimljivoj promociji. Posebno mi je drago da postoji magazin koji prati i manje sportove te sportaše koje ne susrećemo često na stranicama tiska. Razgovori s kolegama sportašima su uvijek zanimljivi!', izjavio je Filip Ivić, rukometni reprezentativac i igrač RK Zagreb CO.

Atraktivna promocija u klubu Choice predstavljena je uz atraktivnu glazbu koja je zabavila naše sportaše, a najavljuje zanimljiv zagrebački vikend zabave i poseban program petkom uz grupu Joy te subotnje izdanje uz najnovije svjetske i domaće glazbene hitove.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene