Zabav u subotu

Leteći odred u subotu 9.11. u Roku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ove subote 09.11. u zagrebačkom clubu 'Roko' grupa Leteći odred održat će koncert pred zagrebačkom publikom.

To će biti ponovni susret Letećeg odreda nakon godinu i pol dana od njihovog velikog slavljeničkog nastupa u Tvornici.

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 4 ''Povod je bio...'' Koja je ljepotica Denisu Dumančiću bila inspiracija za hit "Sanjao sam moju Ružicu'', a što veže Leteći odred i Psihomodo Pop?

'Cijelo ovo vrijeme sviramo u svim djelovima Lijepe naše i drago mi je da smo ponovno u Zagrebu. Kao što je bilo i u Tvornici ne sumnjam da će i ovog puta biti uzavrela atmosfera i s naše strane puna dva sata 'bespoštedne' svirke, jer mi drugačije ni ne znamo. Uvijek je zahvalno svirati pred takvom publikom koja te prati uz svaku pjesmu, a meni kao pjevaču takav feedback daje još dodatni adrenalin', ističe frontman grupe Denis Dumančić.

Dobitnici ulaznica za koncert Letećeg odreda su Jelena Mihovilović, Martina Prša, Tomislav Pucak, Andrea Pandurić i Lana Vincetić. Čestitamo!

>> Denis Dumančić: 'Ponekad mi se čini da se ni ne sjećam života prije njezinog rođenja'

Grupa, koja je vlasnik velikih hitova poput 'Sanjao sam moju Ružicu', ' Od Prevlake do Dunava', 'Ljubav nije matematika', 'Studeni' itd., uskoro će svojim fanovima predstaviti i svoj deveti studijski album koji pod etiketom Croatia Records izlazi tijekom prosinca. 

Singl koji će najaviti sam album je 'Volim te još' s kojim će Denis Dumančić i društvo sudjelovati na skorašnjem 61. po redu Zagrebfestu. S nadolazećeg albuma publici su već poznati naslovi poput 'Dok se kuneš', 'Dao sam ti dušu', 'Svaki dan je s tobom poseban', 'Ljubavi', te 'Možeš ti sve što hoćeš' tako da će u clubu 'Roko' sam koncert biti na neki način ponavljanje i utvrđivanje već poznatog gradiva.

Početak koncerta je planiran iza 23h.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene