Ljetna zabava

Klapa Rišpet oduševila Lovran

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Klapu Rišpet i Lovran veže posebna ljubav.

Nastupom na prepunoj lovranskoj rivi oduševili su tisuće ljudi na tradicionalnoj Ribarskoj fešti. Nakon pobjede na Splitskom festivalu sa hitom Ćaća, druženja sa bivšom suprugom Micka Jaggera Biancom, klapa Rišpet nastupa diljem jadranske obale i oduševljava jedinstvenim vokalnim izražajem koji nam je toliko prirastao srcu.

Pogledaj i ovo Klapa Rišpet - 2 Uz sjajne goste Maestralni koncert Rišpeta na splitskim Gripama za Dan žena – nakon četiri godine ponovo oduševili publiku!

“Ovo večeras je fenomenalno, hvala puno ljudima iz Lovrana, Opatije, Rijeke koji su došli na najveću Ribarsku feštu u ovom kraju i poslušali, zapjevali i zaplesali uz klapu Rišpet. Oni su fenomenalna publika. Znaju sve naše pjesme od riječi do riječi. Nevjerojatno.” – izjavio je Pero Kozomara, skladatelj i vođa klape Rišpet.

Fenomenalna klapa koja iz dana u dan niže nove uspjehe, rasprodana je cijelo ljeto a obožavatelji hitova Ćaća, Lumin, Projdni mojom kalon i Sunce mi od tebe dolazi te brojnih drugih prekrasnih pjesama, zajedno s Rišpetom ovog ljeta će moći zapjevati u Zatonu Dubrovačkom, otoku Pagu, Ninu, Rogoznici, Ugljanu, Pločama i Cavtatu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene