Dalmatinski biser

Klapa Rišpet objavila novu pjesmu: 'Projdi mojon kalom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Niski bisera dalmatinske klapske glazbe nadodaje se još jedan biser iz radionice ''meštra dalmatinske klapske glazbe" skladatelja Pere Kozomare.

Nakon hitova ''Kad je pošla ća'', "Sunce mi od tebe dolazi" i "Lumin", koji su oduševili slušatelje diljem Lijepe naše i zasjeli na vrhove top lista radio postaja, upravo je izašla i najnovija skladba klape "Rišpet" naziva "Projdi mojon kalon".

Pogledaj i ovo showbuzz Morate ga pogledati HIT NA INTERNETU Video o kojem svi pričaju – stvarno su se skinuli!

Tekst pjesme je napisao Krešo Ivić, aranžman Remi Kazinoti, a glazbu kao i uvijek potpisuje Pero Kozomara, ujedno producent i skladatelj klape, široj javnosti poznat kao "tata" klapske glazbe i autor hitova "Ne more mi bit", "Zora bila", "Još ne mogu pristat volit"...

"Pjesma "Projdi mojon kalon" je tempirana upravo za sada, budući da klapa nastupa i na splitskom festivalu početkom srpnja sa novom pjesmom "Ćača" tako da smatram da je vrijeme za objavljivanje singla upravo sada', izjavio je Kozomara.

'Pjesma je tipična dalmatinska, uhu ugodna i jako pjevna, čak pomalo i nostalgičnog karaktera, vraća nas u neka davna vremena stare Dalmacije. U pjesmi se radi o tome da je on pomorac i nakon pustih godina lutanja morima svijeta vraća se doma i želi oženiti svoju staru ljubav iz mladost, te joj pjeva "Projdi mojon kalon predobro je znaš, otkad svit postoji meni pripadaš, svitli moje pute svitlon anđela , samo tebe ljubin željo jedina", približio je Pero pjesmu svojoj publici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene