Prekrasna Kim

Ima 18 godina, osvojila je svijet, a evo što je osvojilo nju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osjetite bajkovito iskustvo wellnessa i pretvorite svoju dnevnu rutinu u neodoljivu spa oazu! Navedenome nije odoljela ni 18-godišnja Kim Kosanović koja je nedavno predstavljala Hrvatsku u finalu izbora 'The Look Of The Year' te je odnijela titulu najljepše!

Originalna kozmetika za njegu kože SPA by BATHIQUE stigla je u najveću hrvatsku drogeriju KOZMO, a njezina posebno osmišljena formula koja ne sadrži parabene, bojila, sapune i mineralna ulja tijelu će pružiti jedinstven doživljaj detoksifikacije, energije i ravnoteže.

Pogledaj i ovo Kim Kosanović (Foto: Facebook) Lijepa i hrabra! 24-godišnja domaća manekenka prvi put prošetala pistom nakon velike životne tragedije

Najveća hrvatska drogerija KOZMO predstavlja originalnu kozmetiku za njegu kože SPA by BATHIQUE koja će Vašu svakodnevu rutinu pretvoriti u očaravajuće iskustvo wellness oaze. SPA by BATHIQUE kozmetika posebno je osmišljena da u proizvodima vrhunske kvalitete pruži nesvakidašnje iskustvo jednako profesionalnim wellness užitcima. Visoko kvalitetni sastojci i primamljivi mirisi tijelu će pružiti detoksifikaciju koja će ukloniti dnevnu napetost i stres, energiju koja će podići raspoloženje i osnažiti tijelo te ravnotežu koja će vratiti prirodan ritam tijela i savršen sklad.

>> Prekrasna Hrvatica: Ima tek 18 godina i OSVOJILA je svijet!

Novitete iz drogerije KOZMO isprobali su i glumica Ana Begić, Kim Kosanović - najljepše svjetsko lice Look Of The Year, te kapetan KK Cibona Marin Rozić.

'Odmor od stresa sada je ugodniji uz novu liniju SPA by Bathique. Moje će tijelo imati u vlastitom domu svu potrebnu njegu kao u najboljoj wellnes oazi!', izjavila je glumica Ana Begić.

Laboratorij Mades Cosmeticsa stvorio je formulu za vrhunski asortiman proizvoda koji svojim formulacijama, koje koriste prirodne sastojke poput lavande, komorača, jasmina, đumbira i brojnih drugih, zajedničkim djelovanjem postižu izvrsnu njegu tijela, zdraviji izgled kože, te svojim očaravajućim mirisima pozitivno utječu na raspoloženje. U širokom asortimanu vrhunske SPA by BATHIQUE kozmetike nalazi se niz proizvoda koji će upotpuniti Vaše jedinstveno wellness iskustvo. Pjena za kupanje bez bojila i parabena hidratizirat će kožu, nahraniti je i učiniti glatkom poput svile. Blagotvorni piling odstranit će nečistoće s kože i učiniti je glatkom na dodir te ujednačiti njezin tonus. Njegujući balzam omekšat će tvrdu kožu na petama i podariti im blistav izgled a originalni sprej za detoksifikaciju očistit će kožu od štetnih sastojaka i vratiti joj prirodnu ravnotežu.

'Nakon napornih treninga i utakmica najvažnije mi je opustiti se i svoj tijelu podariti potrebnu njegu. Opuštajući elementi nove linije su me oduševili, a moje mi je tijelo zahvalilo na najbolji mogući način!', rekao je kapetan KK Cibona Marin Rozić.

U bogatoj ponudi ove originalne kozmetike, ekskluzivno samo na policama Hrvatske drogerije KOZMO može se pronaći potpuni asortiman vrhunskih proizvoda pomoću kojih uz blistavu i zdravu kožu te odmorno tijelo, svakodnevno možete uživati u čarima wellness i spa oaze u vlastitoj kupaonici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene