Jedinstvena prilika!

Tony Cetinski priprema ekskluzivni koncert

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tony Cetinski će u petak 22. veljače održati koncert u intimnom okruženju Vip cluba.

Karata za koncert neće biti u slobodnoj prodaji što ne znači da pravi obožavatelji neće moći do njih doći. Bit će dovoljno slušati Antenu Zagreb, posjetiti Tonyjevu Facebook stranicu ili to učiniti na našem portalu Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo showbuzz Praznik za uši VIDEO Tony plus Arena jednako - spektakl!

Dvije ulaznice za koncert osvojila je Marina Trakostanec.

Baš poput svojih kolega koji su već nastupali na Antenapluggedu Tony je ovaj tip koncerta odabrao jer odlična svirka u klupskoj atmosferi nudi nezamjenjiv doticaj s publikom i neodoljiv osjećaj druženja uz glazbu kakav nije moguć u velikim prostorima i koncertnim dvoranama.

Album 'Opet si pobijedila' u glazbenom je smislu obilježio prošli godinu. Koncert za najveće fanove bit će svojevrsna proslava njegovog ogromnog uspjeha, ali i prilika da se prisjetite  i 'starih' Tonyjevih  hitova uz koje smo odrastali, ljubili, plakali i veselili se.

>> Zaljubljeni par šetao centrom Zagreba

Tonyjevim koncertom projekt Antene Zagreb Antenaplugged ide dalje. Projekt koji je prošle godine obuhvaćao samo dva koncerta u svom je prvom izdanju oduševio slušatelje Antene Zagreb, ali i struku. Podsjetimo, zagrebački klub Sax okupio je kremu domaćeg rocka. Neno Belan, Majke, Urban, Psihomodo Pop, Luky i Gustafi svirali su bez struje, ali s puno energije i žara. Sax je bio premali da bi prihvatio sve koji su željeli uživati u ovom malom festivalu. Zato ove godine Antenaplugged donosi čak šest samostalnih koncerata najjačih domaćih izvođača.

Antena i Ožujsko okupit će i ove godine najveća imena hrvatskog pop/rocka na koncertu posvećenom vrhunskoj glazbi i njenim fanovima. 8. ožujka  svirat će nam Zoran Predin. Istog datuma na drugoj lokaciji Psihomodo Pop, a već 21. ožujka Pips Chips & Videoclips.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene