Vruće u Umagu

Poslušajte novi ljetni hit! Nikad izazovnija Stella rasplamsava maštu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma govori o zločestom dečku koji je prevario svoju djevojku, a ona mu poručuje „već si otpisan Pa-pa“, kaže Nenad Čirjak iz Karme.

Ljetni ritam u svojoj novoj pjesmi donosi nam grupa Karma koja je pjesmu jednostavnog naziva "Pa-pa" snimila u duetu sa Sandijem Bibulićem.Osim što gostuje u pjesmu, Sandi je također i koautor glazbe. Tekst je napisala hitmejkerica Divna Milovanović.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov - 7 promijenio je i imidž! Sandi Cenov u ljubavnom trokutu s hrvatskom Selenom Gomez, za sve postoji i dobro objašnjenje!

„Spot je sniman na prekrasnoj pješčanoj plaži u Zambratiji u Umagu i svi smo se odlično zabavili na setu. Pjesma govori o zločestom dečku koji je prevario svoju djevojku, a ona mu poručuje „već si otpisan Pa-pa“. Nadam se da će se pjesma svidjeti našim fanovima i da će biti jedna od onih koji će se ovog ljeta svirati po klubovima diljem naše obale", rekao je Nenad Čirjak iz Karme.

Ovog ljeta Karmu možete uživo čuti 5.8. u Zagorju Ob Savi blizu Ljubljane na Gradskom trgu i 26.8. na jednom od najvećih eventa na otvorenom – Zbiljska noć na Zbiljskom jezeru.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene