Snažna poruka

Budi svoj: Pjesma koja će vas potaknuti da slušate svoje srce

Karlo Bartolec Coollins (FOTO: PR) Karlo Bartolec Coollins (FOTO: PR)

Karlo Bartolec, odnosno Coollins, već sedam godina živi svaki dan s glazbom.

Dvadesetčetverogodišnji pjevač Karlo Bartolec COOLLINS snimio je novu pjesmu "Budi svoj" za koju je zaslužan Igor Drvenkar, član grupe GEA, koji je autor kako teksta, tako i glazbe.

Pogledaj i ovo Karlo Bartolec Coolins Radi i na drugom singlu Karlo Bartolec Coolins priprema ljetno osvježenje u srcu Zagrebu: "Ova godina je za mene zaista krenula i više nego odlično"

''Pjesma sama po sebi govori o tome da u životu nije bitno što tko govori, da čovjek uvijek treba slušati svoje srce, svoj um te biti svoja osoba. Igor i ja se znamo dvije godine, a upoznali smo se tijekom mjuzikla "Uskrsli" kojega smo zajedno odigrali i tada je nastala ideja da nešto napravimo, kaže COOLLINS.

Snimanje pjesme prošlo je u veselom tonu s puno smiješnih trenutaka, a nakon mjesec dana rada, ugledala je svijetlo dana.

''Nadam se da će publika osjetiti barem malo onoga što ja osjećam prema pjesmi jer glazba je u mome životu od ranog djetinjstva i svu ljubav prema njoj nastojim unijeti u svaku novu pjesmu. Već sa sedam godina glazba je bila moj životni poziv samo sam čekao pravi trenutak, a svaka je nova pjesma i novi trenutak za iskazati svaki osjećaj unutar mene'', objašnjava COOLLINS.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene