DOĐITE NA PARTY

John Acquaviva - omiljena DJ legenda ponovo u Zagrebu

PR PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR PR PR +0 PR Galerija

“Plesna glazba je kao svakodnevni pogled u ogledalo. Nikad ne vidiš promjenu, no ako pogledaš fotografije otprije jedne ili 20 godina, kažeš: wow!”.

 Tako o elektroničkoj glazbi zbori jedan od najzaslužnijih za njezin razvoj – producent, poduzetnik i DJ John Acquaviva. Ovaj rođeni Talijan je kao petogodišnjak odselio u London, no ne onaj britanski već u kanadskom Ontariju, a s 20 godina već je slovio kao najbolji DJ u tamošnjem vodećem klubu. Ubrzo se sprijateljuje s Richijem Hawtinom s kojim osniva etikete Plus 8 i Definitive Records, a potom i Beatport, najveći internetski servis za preuzimanje elektroničke glazbe. Njih dvojica kasnije dijele viziju tehnološke evolucije elektroničke glazbe te je Acquaviva jedan od pionira njezinog uspješnog prijelaza iz analognog u digitalni način.

PR PR

Na sceni već gotovo 40 godina obišao je cijeli svijet, a svoje umijeće postizanja sjajne atmosfere nebrojeno je puta predstavio i u Hrvatskoj te postao jedan od omiljenijih gostiju u ovdašnjim klubovima. Nakon osam godina vraća se posebnom prigodom u Zagreb kako bi uveličao feštu koju u Mastersu pripremaju njegov stari prijatelj Felver te Pepi Jogarde. Prošle godine u ovo vrijeme maratonskim je partyjem, prvim pod imenom forty:love, obilježen Jogardeov 40-i rođendan, a 29. rujna će uz obljetnicu Pepijevog rođenja biti proslavljen i nedavni Felverov okrugli 50-i. Večer stoga za ovu jubilarnu prigodu mijenja naziv u forty FIFTY, a kako i priliči slavlju ovih legendi elektroničke scene, popis uzvanika je impresivan.

PR PR

Walvis & Abita pseudonim je mladog berlinskog producenta vrhunskih partyja, koji se voli okušati i za pultom, a u Mastersu ćemo imati ekskluzivnu priliku uživati u njegovom zabavnom eklektičnom nastupu. Samo Tako i Katja su dvojac koji u posljednje vrijeme plijeni pozornost na domaćoj sceni svojim electro nastupima uživo, a Ivna Ji kao producentica i DJ balansira između sirovog ritma i melodije te plesnog i eksperimentalnog. Plesnim sladokuscima već je zapelo za uho ime After Neven i njegov topao i dubok zvuk koji isporučuje zadnjih godina. Svojim tribal ethno psihodeličnim izborom počastit će nas sve popularniji Agregat Sun, a već uigrani hvaljeni dvojac Savage i e1 donosi svoj široki raspon plesnih poslastica.

Veselici će doprinijeti i Enco Kern, profinjeni znalac te zaljubljenik u glazbu, modu i dizajn, koji samo dan ranije u klub među teniskim terenima dovodi još jednu legendu elektroničke glazbe - DJ Hella. Vikend glazbenih velikana u Mastersu nastavlja se tako subotnjom zabavom uz Johna Acquavivu s početkom u 17 sati uz razna iznenađenja na terasi te sa završetkom u ranim jutarnjim satima unutar kluba. Ovim događanjima dva tima podižu visoko letvicu u zagrebačkom noćnom životu uz poruku: forty:love + bon ton = Zagreb Love.

Pogledaj i ovo PR Kolovoz u Zagrebu bogatiji za nastup berlinskog dark disco - EBM dua Local Suicide
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene