OVU SUBOTU U MASTERSU

Jedan od najuzbudljivijih europskih DJ-a gostuje u Mastersu

PR PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju PR PR +0 PR Galerija

Vinilni virus zahvatio ga je u vrlo ranoj dobi, pa je odrastao radije u prodavaonicama ploča nego na igralištima.

Tinejdžerski entuzijazam prerastao je ubrzo u strast i Mathias Schober je već s 18 godina imao svoj prvi klupski nastup. Otada je u središtu njegovog interesa house u svim varijantama. U punoj snazi imat ćemo prilike vidjeti ga u subotu, 16. veljače, u Mastersu na večeri Forty Fifty, koja ponovo otvara vidike gostovanjem jednog od trenutačno najpotentnijih europskih DJ-a, vrlo traženog u najboljim svjetskim klubovima.

Uz odlične nastupe Schober se ubrzo bacio i u produkciju, a njegova izdanja su danas na meniju najzvučnijih DJ imena. Svojom glazbom rado istražuje granice od housea do dubokog futurističnog techna prekrivenog mračnim sintetskim glazurama. Schoberovi poklonici obožavaju njegovu kombinaciju klasičnih i detroitskih elemenata s tvrđim beatom, ali i toplijim modernim zvukom, kojom on ostvaruje svoju viziju glazbe sposobne nadživjeti test vremena.

Mathias Schober ne libi se remiksirati ni stvari izvođača poput Iana Pooleya, Detroit Swindle i Roberta Owensa. Uz to, s partnerom Thomasom Herbom vlasnik je jedne od trenutačno uzbudljivijih etiketa – Lossless, platforme koja uz ostalo utire put izvođačima kao što su Trikk, Love Over Entropy i Neil Flynn. Mathias Schober je i sjajan inženjer zvuka, a njegovom se uhu u studiju rado predaju i imena poput Dixona i Stevea Buga.

Iste večeri u Masters se vraća Omar, sisački entuzijast i iskusni glazbeni znalac na sceni još od mitskih Stereo Studio partija. Uz njega, i domaćini Felver i Pepi Jogarde dat će konačni pečat večeri čijeg glavnog gosta upućeni opisuju sa svega četiri riječi – samo house i strast!

Pogledaj i ovo PR HOUSE POSLASTICA U MASTERSU Nakon berlinskog uspjeha u Masters se vraća Homeboy
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene