"Opasna"

Ivan Zak u zagrljaju seksi bivše Miss! Pogledajte njegovi vrući spot

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On živi "sto na sat", voli brze automobile, adrenalin, opasnost i nadasve požudu, a noć je njegovo vrijeme za lov.

On živi "sto na sat", voli brze automobile, adrenalin, opasnost i nadasve požudu, a noć je njegovo vrijeme za lov. U jednoj takvoj avanturi upoznao je djevojku svojih snova, koja je tajnovita, atraktivna ali prije svega opasna.

Pogledaj i ovo Boban Rajović i Ivan Zak - 3 Brojke ne lažu Ivan Zak i Boban Rajović prvi na trendingu u samo nešto više od 24 sata: "Malo je reći da sam jako zahvalan"

Jedan od najtraženijih regionalnih kantautora i glazbenika, Ivan Zak, na gore je spomenuti način opisao svoju ulogu u novom ljetnom megahitu "Opasna".

Noćni provod i kemija koja se rađa između poželjne djevojke i muškarca, koji inače živi malo "uvrnutim" životom i zamijenio je dan za noć, tek je mali dio onoga o čemu pjesma govori. Svi jako dobro znamo da je noću sve ljepše, poželjnije, a adrenalin puno jači.

"Light motiv cijele pjesme je adrenalin, opasnost, požuda, a pjesma je takva da zove na izlazak i druženje s "opasnom" djevojkom. Istodobno i spot koji smo snimili morao je dočarati takvu atmosferu noći. Flert, uzbuđenje, adrenalin proizlazi iz situacije kad ti se netko opasno sviđa i kad želiš s tom osobom tu opasnost i podijeliti. Uz zgodne djevojke i stil života koji obiluje noćnim provodom, redovito se pojavljuju i muškarci u dobrim automobilima, a u mom slučaju, izbor je ovaj put pao na Ferrari", rekao je Ivan.

Poznato je kako u Ivanovim spotovima nikada ne nedostaje seksipilnih djevojka koje su i ovoga puta, kako sam priznaje, izvrsno izgledale i odradile odličan posao. Snimanje je bilo naporno, trajalo je cijelu noć, ali zato je i finalni rezultat izuzetan. Ekipa se odlično zabavila na snimanju u režiji i pod budnim okom redatelja Igora Vignjevića.

Ovom pjesmom Ivan je otkrio kako nije tajna da voli koketirati sa raznim žanrovima i stilovima, a za istu kaže kako je novi iskorak u nešto neočekivano u glazbenom izričaju. "Želio sam promijeniti, iznenaditi i isprobati nešto sasvim drugačije od onog što inače stvaram. U ovoj pjesmi ugostio sam i jednog mladog talentiranog repera i plesača. Atmosfera pjesme, ritam, novi elementi, sve će to doprinijeti da pjesma munjevitom brzinom zavlada glazbenim eterom i da postane ljetni megahit".

Za sam kraj Ivan otkriva kako mu je ljetni koncertni raspored prepun, a već večeras ga očekuje koncert u Vodicama, klub Hacienda, gdje će sigurno smo zapjevati novi ljetni hit.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene