Prijatelji za prijatelja

Humanitarni koncert ''Nedovršena priča'' za tragično preminulog pjevača hrvatskog punk rock benda

Ivan Antolić nestao je na festivalu (Foto: PU koprivničko-križevačka) Ivan Antolić nestao je na festivalu (Foto: PU koprivničko-križevačka) PU koprivni?ko-križeva?ka 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivan Antolić nestao je na festivalu (Foto: PU koprivničko-križevačka) Galerija

Ivan Antolić, glavni pjevač hrvatskog punk rock benda P***e vrište, tragično je preminuo prije gotovo pola godine.

U sjećanje na Iveka, kako su ga prijatelji zvali, organizira se humanitarni koncert u kultnom zagrebačkom klubu Močvara u subotu 01.02.2020, s početkom u 20 sati.

Pogledaj i ovo Humanitarni koncert 72 sata bez kompromisa - 1 ''Ako se sad razvedem...'' Što ovih dana Petra Dragojevića čini ponosnim, a kako je Giuliano proslavio 20. godišnjicu braka?

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u Dirty Old Shop, u Tratinskoj 18, po cijeni od 40 kuna, dok će na dan koncerta biti dostupne na samom ulazu u Močvaru po cijeni od 60 kuna.

Na samom koncertu moći ćete poslušati bendove poput SHIN, FAST RESPONSE, ONE STEP AWAY, DEBELI PRECJEDNIK i P***E VRIŠTE/MIRABELL, koji će svojim nastupom podsjetiti na lik i djelo Ivana Antolića koji je preminuo u 32-oj godini.

Sav prihod od ulaznica ići će Ivanovoj obitelji, a uz to će na šanku biti mjesto za donacije pomoću koji će pomoći u izradi grafita u njegovom kvartu Vrapču.

Više informacija o samom koncertu možete naći na Facebook-u.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene