Ne propustite

2Cellosi spremni za turneju po Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj neuhvatljiv dvojac, za kojim ludi cijeli svijet, a koji je prvi prepoznao i sam Elton John, genijalni duo - 2CELLOS - uskoro kreću na svoju veliku hrvatsku koncertnu turneju.

Potpuno spremni, nakon što su oduševili unaprijed rasprodanom američkom turnejom, Luka i Stjepan počeli su sa odbrojavanjem dana do početka toliko iščekivane hrvatske turneje.

Pogledaj i ovo Matko Jelavić - 2 sukob na domaćoj estradi Legendarni splitski pjevač zamolio 2Cellos da prestanu izvoditi njegov hit, Hauser mu poslao prostački SMS: "Izmasakrirali su mi pjesmu!"

Malo koji hrvatski izvođač ili glazbenik, može se pohvaliti američkom turnejom u trajanju od mjesec dana, na kojoj su odličnim koncertima oduševili više od petnaest gradova.

Žestokim tempom koji su si 2CELLOS zadali, svaki drugi dan nastupili su u jednom od američkih gradova, a najviše euforije osjetili su u New Yorku.

Sa još većom motivacijom, dečki su se vratili u Hrvatsku i u samo nekoliko dana odmora trebaju napuniti baterije te nastavljaju dalje jer Amerika, Europa pa i sama Hrvatska jedva čekaju vidjeti što su im novo pripremili.

Turneja počinje 01.06. u Areni Varaždin, a samo dan nakon nastavlja se 02.06. u Osijeku, dvorani Gradski vrt.
Izvrsna produkcija, odličan zvuk i posebni specijalni efekti već su počeli sa pripremama za varaždinsku Arenu, ali i za koncert u Osijeku, koji je ujedno i prvi njihov koncert u Slavoniji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene