obradili poznatog pjevača

2CELLOS u novom spotu prošetali kroz 10 godina karijere i novostima oduševili svoje vjerne obožavatelje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Album “Dedicated” izlazi 17. rujna 2021. i njime 2CELLOS slave desetu obljetnicu karijere, a naziv albuma je prikladan i zbog njihove kontinuirane posvećenosti obožavateljima, violončelu baš kao i njihovom prepoznatljivom stilu sviranja.

I nakon bogate desetogodišnje karijere, milijarde streamova, mnogobrojnih rasprodanih koncerata i milijuna obožavatelja diljem svijeta, 2CELLOS i dalje oduševljavaju publiku diljem svijeta sa starim i novim izvedbama. Danas su najavili dugoiščekivani, šesti studijski album “Dedicated” i objavili novi spot “I Don´t Care”, za hit koji u originalu izvodi Ed Sheeran. U spotu su se prisjetili samo nekih od zanimljivih i važnih trenutaka koji su iza njih i to kroz još neviđene snimke nastale u posljednjih 10 godina!

Pogledaj i ovo In Magazin: 2 cellos - 5 Što su svirali, svirali su 2Cellos iskreno progovorili o razlozima razlaza i oproštaju s velikim stilom: "Tek sad smo prijatelji na kraju"

Album “Dedicated” izlazi 17. rujna 2021. i njime 2CELLOS slave desetu obljetnicu karijere, a naziv albuma je prikladan i zbog njihove kontinuirane posvećenosti obožavateljima, violončelu baš kao i njihovom prepoznatljivom stilu sviranja. Album će promovirati i na dugoiščekivanoj zajedničkoj Dedicated turneji koja počinje 2022. u SAD, 26. ožujka 2022., u Rosemont’s Allstate Arena. (Cijela turneja).

S nadolazećeg albuma su nam već predstavili spotove “Demons” (Imagine Dragons) “Livin´ on a Prayer” (Bon Jovi).

Luka Šulić i Stjepan Hauser su vrijeme pandemije uz odmor iskoristili za snimanje novih deset pop himni i bezvremenskih rock klasika.

“Odmori su dobri za razmišljanje”, kaže Hauser vezano za njihov novi album.

“Pogledaš unatrag što si napravio do sada i u kojem smjeru želiš ići u budućnosti. Toliko smo puno putovali da nikada nismo imali ovoliko vremena za razmišljanje. Sada je sve puno jasnije.” Luka Šulić kaže: “Uvijek smo se planirali vratiti i u “Dedicated” smo ušli sa svježim pristupom i energijom. Na pozornici nismo bili dvije godine i jedva čekamo da se vratimo na koncerte!”

I na novom albumu Luka i Stjepan pokazuju svoju virtuoznost, prepoznatljivi stil sviranja koji ruši granice. Među pjesmama koje su obradili su: “bad guy” (Billie Eilish), “Shallow” (Lady Gaga), “Halo” (Beyonce), “Cryin’” (Aerosmith), “Sweet Child O’ Mine” (“Guns N’ Roses), “Wherever I Go” (OneRepublic), “Sound of Silence” (Simon and Garfunkel).

“Dok nas slušate, nadamo se da ćete shvatiti koliko je violončelo svestrano, da je na njemu moguće odsvirati najžešći rock, najnježniju baladu i suvremenu glazbu. Pokreće vas na moćan način. Ima cijelu paletu emocija, uspona i padova. Želimo vam priuštiti iskustvo koje ne možete dobiti nigdje drugdje.”

Prisjetimo se, vrtoglavi svjetski uspjeh 2CELLOS je započeo s obradom “Smooth Criminal” Michaela Jacksona 2011. godine. Iza njih je 1,3 milijarde YouTube pregleda, 5.5. milijuna Youtube pretplatnika, milijarda streamova i gotovo milijun prodanih ulaznica za koncerte.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene