Plastične korekcije

'Malo se bojim, no možda se obratim dobrom kirurgu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najomiljeniju glumicu talijanske publike odnedavno imamo priliku gledati i na Novoj TV u intrigantnoj seriji 'Vendetta'.

Kao bivša Miss Italije Anna Valle podijelila je s javnošću male tajne svoje ljepote i mladolikosti. Nekada miss, danas glumica, kaže kako uglavnom ne koristi parfem, ali najviše voli miris pudera.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Nova serija na Novoj TV: Bivša Miss Italije Anna Valle bila je prvi izbor za 'Vendettu'

'Oduvijek se barem pomalo bavi sportom – od trčanja i dizanja utega, preko rastezanja i plivanja, a s ciljem da održi tonus. Sama se nikada ne šminka, već to prepusti svojoj umjetnici za šminku koja posvuda ide s njom. U svojoj kozmetičkoj torbici uvijek mora imati kakaov maslac i sjajilo za usnice, a na pusti otok ponijela bi hidratantnu kremu, zaštitnu kremu za lice i kakaov maslac za usnice', kaže Anna.

Otvorena je i za eksperimentiranja s plastičnom kirurgijom. 'Nisam protiv ako se to dobro obavi. Budem li jednoga dana trebala, možda se obratim dobrom kirurgu, ali za sitne korekcije, ništa veliko. Iako se noža nimalo ne bojim', otkriva bivša Miss. U jednom intervju lijepa glumica otkrila je i jednu zanimljivost iz svakodnevnog života te je na pitanje koji je zadnji SMS poslala, odgovorila: "Ljubavi, kako je malena?", slučajno sam ga poslala dadilji. A zapravo sam ga htjela poslati mužu!'

Glumica nije imala tradicionalno vjenčanje, no ispričala je kako sa suprugom razmišlja i o tome: 'Ne mogu još zamisliti što ću odjenuti, kako ću se našminkati. Nisam poput većine djevojaka koje sanjaju o svadbi. Tek sam sada počela misliti na to'.

Kako se Annin lik nosi s novim intrigantnim događajima u napetoj seriji Vendetta, pratite u novim nastavcima od ponedjeljka do srijede na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene