Odvažno i hrabro

Zrinka Cvitešić blistala u društvu Nike Kranjčara: Ispod bijelog sakoa nosila je samo crni grudnjak

Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić i Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Zrinka Cvitešić pojavila se na premijeri svoje nove predstave "Two Ladies" u seksepilnom odijelu ispod kojeg je nosila samo crni grudnjak.

Domaća glumica s jednom od najuspješnijih inozemnih karijera zasigurno je Zrinka Cvitešić, koja ovih dana sudjeluje u svom najnovijem londonskom projektu. Riječ je o predstavi "Two Ladies", čija je premijera održana u Londonu, a u kojoj glumi sa slavnom britanskom glumicom Zoë Wanamaker.

Pogledaj i ovo Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Oduševljena predstavom Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović prvu večer u Londonu iskoristila je za posjet Zrinki Cvitešić

40-godišnju Zrinku u važnoj večeri došli su podržati i njezini najdraži muškarci u životu - dečko, 35-godišnji nogometaš Niko Kranjčar, i najbolji prijatelj od djetinjstva, 42-godišnji glumac Marinko Leš.

No pažnju je svima ukrala Zrinkina odvažna i seksepilna kombinacija, klasično bijelo odijelo ispod kojeg nije nosila ništa, samo crni grudnjak.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on

"Nakon pet tjedana teškog, teškog rada, press večer je iza nas. Sve što nam sada preostaje je da uživamo svake večeri", napisala je Zrinka na svom profilu na Instagramu, gdje je objavila nekoliko fotografija s press druženja i premijere predstave.

Radnja predstave vrti se oko odnosa dviju prvih dama, a Zrinki je pripala uloga koja podsjeća na prvu dama SAD-a Melaniju Trump.

"Stoji li ona iza svog supruga? Ne možemo znati. Mi samo vidimo fotografije prvih dama na događanjima sa supruzima, ali ne znamo tko su i kakve su iza zatvorenih vrata", izjavila je Zrinka za britanski The Times, a The Guardian je predstavu smjestio među pet najboljih.

Vijest o novoj ulozi i predstavi Zrinka je na svom profilu na Instagramu objavila početkom lipnja ove godine, ne krijući sreću zbog povratka u London.

"S poslom je kao i sa životom, ako slijedite svoje srce, uvijek ćete biti na pravom putu. Barem ja to vjerujem. A ako ste na pravom putu i ostanete skromni i iskreni prema sebi i drugima, nagrada će vam doći. Istinski sam sretna što mogu objaviti vijest o novom projektu u kojem imam sreću sudjelovati. I sretna do mjeseca jer se vraćam u svoj drugi dom - London", napisala je Zrinka.

London, koji Zrinka smatra svojim drugim domom, već je prepoznao i nagradio njezin talent. Naime, prije pet godina osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu "Laurence Olivier Award" za ulogu u mjuziklu "Once", koja je također igrala na West Endu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Kendall Jenner i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Joan Smalls (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) +6 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Na najiščekivanijem vjenčanju godine mladence zasjenila nepoznata gošća iz mladoženjine prošlosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene