nije više mogla odgađati

Zrinka Cvitešić javila se iz svojeg drugog doma, a razlog zbog kojeg je morala napustiti Hrvatsku obradovao je njezine obožavatelje

Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto:Getty Images) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Galerija

Zrinka Cvitešić je na svojem Instagramu otkrila da se vratila u London, gdje nastavlja snimati seriju "The Power" .

Naša najzaposlenija glumica Zrinka Cvitešić na svojem je Instagramu otkrila da se vratila u Veliku Britaniju nakon što je posljednje mjesece provela u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić duhovita objava Zrinka Cvitešić pokazala kako se zabavlja dok po svijetu promovira svoju novu seriju: "Kao da sam opet u prvom razredu"

"Moj drugi dom", napisala je Zrinka pored fotografije iz Londona uz koju je otkrila i da se morala vratiti kako bi dovršila snimanje Amazonove serije "The Power", u kojoj igra jednu od glavnih uloga, a uz nju glume i zvijezde kao što su Tim Robbins i Leslie Mann.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile)

Cvitešić će u seriji utjeloviti Tatianu Moskalev, bivšu prvu damu Moldavije koja svog supruga ubije te preuzima vlast i državu pretvara u carstvo Bessapara. Snimanje serije počelo je prošle godine u Kanadi, no odgođena je premijera zbog pandemije koronavirusa. Premijera njezine nove serije najavljena je za početak sljedeće godine.

Vijest o nastavku snimanja razveselila je njezine pratitelje, koji su joj u komentarima poručili da jedva čekaju pogledati seriju.

Zrinka je prije povratka u London u Zagrebu igrala u predstavi redatelja Branka Ivande "Kad svijeće dogore", a bila je i potpora svojom životnom partneru Niki Kranjčaru, koji je u ožujku sahranio svojeg oca Zlatka. Zbog toga je na neko vrijeme svoje obveze stavila na čekanje, no očito ih više nije mogla odgađati.

Zrinka i šest godina mlađi Niko zajedno su od 2014., a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Zrinka je prije veze s Nikom bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on sa Simonom Fistrić, s kojom je dobio kćer Loru.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) +4 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zlobni komentari nisu ga spriječili da i četvrti put uplovi u bračnu luku, i to s 39 godina mlađom studenticom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene