Zora dubrovačka

Maris se istinski zbližava s Borisom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko želite znati što vam donosi večerašnja epizoda serije 'Zora dubrovačka', na pravom ste mjestu.

Dok se Boris polako oporavlja na tavanu Vile Menčetić, Maris se istinski zbližava s njim, iako i dalje potiskuje svoje osjećaje prema njemu.

Dživo dolazi u bolnicu i donosi lijekove za tek rođenu Dešu te shvaća da Judita, koje nema kod kuće već dva dana, nije ni u bolnici.

Zabrinuti Dživo sreće satnika koji ga pohvali što je svoj gliser ustupio Odredu naoružanih brodova te je, zahvaljujući njemu, Maro izveo herojsko djelo donijevši u Grad lijekove i hranu. Bijesan Dživo kreće prema konobi.

Pogledaj i ovo showbuzz Zora dubrovačka Deša odbija Filipovu pomoć!


U međuvremenu, Maro, Šiško i Dino prebace hranu i lijekove u konobu. Šiško je zadovoljan uspješnom akcijom, ali i dalje hladan spram Judite, što se Maru ne sviđa te pokušava smekšati očev stav prema Juditi. Slavlje Marovog i Juditinog uspjeha prekida dolazak razjarenog Dživa te izbija strašna svađa između njega i Kesovija.

Nakon sukoba s Kesovijama, Dživo i Judita se vraćaju kući gdje se nastavljaju svađati. Maris saznaje da je Judita bila na Šipanu te i ona shvaća da su stvari otišle predaleko, iako i sama uviđa da je Judita zaljubljena i ne može se tako lako odvojiti od Mara. Ipak, Dživo odluči poslati Juditu u Italiju te se nalazi s načelnikom kako bi riješio pitanje prijevoza.
Ni kod Kesovija Marov i Juditin pothvat ne nailazi na plodno tlo.

Šiško brani Maru da se viđa s Juditom radi Dživa, a Maro protestira i odluči potražiti svoju Juditu. Njih dvoje se zaklinju na vječnu ljubav i odnose lijekove u bolnicu. Deša je ganuta njihovim pothvatom, ali joj pažnju odvraća Aničina informacija da iz bolnice nestaju lijekovi.

 

Seriju 'Zora dubrovačka' gledajte večeras od 21:15 sati na Novoj TV.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene