Dobro se zabavili!

Bivši hrvatski premijer blista od sreće u društvu dvadesetak godina mlađe dame, krenuo je dalje nakon duge veze!

Zlatko Mateša (Foto: Dnevnik.hr) Zlatko Mateša (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša (Foto: Dnevnik.hr) +0 Zlatko Mateša Galerija

Zlatko Mateša uživao je s Dijanom Mayer na koncertu Klape Intrade i nije skidao osmijeh s lica.

Zlatko Mateša uživao je na koncertu Klape Intrade u zagrebačkoj Ciboni i to u društvu epidemiologinje Dijane Mayer s kojom se sve češće pojavljuje u javnosti i nagađa se kako je s njom pronašao novu sreću u ljubavi.

Pogledaj i ovo Zlatko Mateša i Bojana Maglaić, 2011. godina fotografije iz prošlosti Jedna od najdugovječnijih djevojaka Zlatka Mateše od njega je bila mlađa čak 34 godine, pogledajte kako su izgledali zajedno!

72-godišnji Zlatko i Dijana koncert su pratili iz prvog reda, a s njima su bili i izbornik naše vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak te njegova supruga Marijana.

"Nikad se ne zna što život nosi", izjavio je Zlatko nedavno za magazin Gloria kada je prije nekoliko mjeseci s Dijanom posjetio Festival ljetnih večeri ispred HNK-a u Zagrebu.

Stoga se čini kako je prijateljstvo s dvadesetak godina mlađom epidemiologinjom preraslo u nešto više, a sretni par nije krio koliko uživaju zajedno.

Njegova bivša djevojka Bojana Maglaić prošle je godine rekla kako je nakon deset godina predivne veze odlučila krenuti dalje, nekim novim životnim putem. Zlatko je s njom, ali kao i sa svoje tri bivše supruge ostao u dobrim odnosima. S Bojanom nije stao pred oltar jer je vjerovao da društvenim normama ne treba robovati.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput pokazala Bloomove prve božićne fotke, njima je ova godina posebna: "Na ovaj prizor čovjek ne može ostati imun"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene