Ljubav cvjeta

Zlatko Mateša izveo 34 godine mlađu djevojku na druženje s bivšom predsjednicom, skupa su već 9 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić u vezi su od 2011., a predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora iza sebe ima tri braka i dvoje djece.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (71) imao je zanimljiv vikend s 34 godine mlađom djevojkom Bojanom Maglaić

Pogledaj i ovo Zlatko i Blanka Mateša baš posebno mjesto Zlatko Mateša pokazao koliki je romantik, evo gdje je odveo 30 godina mlađu suprugu za njihovo prvo zajedničko Valentinovo!

Par se na zagrebačkoj špici družio s bivšom hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović i njezinim mužem Jakovom nakon što je ona primljena u Međunarodni olimpijski odbor. Zlatko i Bojana prošetali su s Kolindom centrom metropole, a svi su bili dobro raspoloženi. 

Par je kasnije otišao na otvaranje Histrionskog ljeta na pozornici Opatovina u Zagrebu. Inače, Mateša je od 2011. u vezi ekonomisticom Maglaić. Javnost je iznenadila njihova veza, no on je i ranije ljubio puno mlađe pripadnice ljepšeg spola. 

Prije Bojane bio je u vezi s 32 godine mlađom mongolskom manekenkom Tujom. Naime, Zlatko je godinama počasni konzul zemlje u kojoj je upoznao bivšu djevojku. 

Mateša iza sebe ima tri braka i dvoje djece, a s nekadašnjim suprugama ostao je u dobrim odnosima. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene