Ovo niste znali

Detalji iz privatnog života Zlatka Dalića: Otkrivamo što je radio u ratu, što je po struci i gdje je upoznao suprugu

Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Marko Jurinec/PIXSELL) Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Galerija

Zlatko Dalić, uz Vatrene, je daleko najveća faca u državi. Javnost trenutno zanimaju svi detalji iz njegova života.

Zlatko Dalić u središtu je pozornosti, a detalji iz njegova poslovnog ali i privatnog života cure na sve strane. Zlatko je toliko voljen od strane nacije da su ljudi žedni svakog detalja iz života ove nogometne legende.

Pogledaj i ovo Zlatko Dalić - 4 cijena popularnosti Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

Već svi znamo da je Daliću obitelj iznimno važna. Zlatko tako ističe kako mu je u svemu najveća podrška supruga jer bez njezine posvećenosti obitelji, teško bi ovaj nogometni stručnjak išta ostvario u svojoj karijeri.

Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Zlatko Dalić, Davorka Dalić (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

Suprugu Davorku upoznao je prije 25 godina u srednjoj školi. Oboje su iz Livna. Priča se da su oboje bili toliko zgodni da su se svi za njima okretali na ulici.

Davorka i Zlatko zbližili su se tek kada je izbornik odselio u Split i počeo igrati za Hajduk, a ljubav su u početku gradili preko telefona. Viđali su se samo onda kada bi Zlatko dobio slobodan dan.

Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Zlatko Dalić s obitelji (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL)

Kada je krenuo rat u Livnu bio je u HVO-u. Nije bio na prvoj liniji, ali je vozio hranu vojnicima.

Iako ga većina zna kao stručnjaka za nogomet, Zlatko je zapravo elektrotehničar energetičar, ali je 1994. upisao Višu trenersku školu.

Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Zlatko Dalić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

''Na dan utakmice ništa ne jedem, ni s kim ne razgovaram, ne koristim mobitel i ne odgovaram na poruke. Tko mi je blizak zna da tada ne funkcioniram kao normalan čovjek pa me i ne zove'', kazao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije za Gloriju.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene