„ELYSIUM“ NAJGLEDANIJI!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novi film Matta Damona postavio rekord kino otvaranja IMAX filmova!

Proteklog se vikenda u američkim kinima započeo prikazivati novi futuristički akcijski spektakl redatelja Neilla Blomkampa – „Elysium“ koji je opravdao svoja očekivanja i čvrsto zasjeo na prvo mjesto najboljih kino otvaranja sa zaradom od 30,4 milijuna dolara! Uz to, sa zaradom od 4,9 milijuna dolara, novi film holivudske zvijezde Matta Damona postavio je rekord najboljih otvaranja IMAX filmova u mjesecu kolovozu!

Pogledaj i ovo showbuzz Doma TV, srijeda, 25.travnja u 22.30 sati Matt Damon u 'Televizijskim poslima'!

 

Box-office uspjeh „Elysiuma“ tim je veći kada se uzme u obzir činjenica da se otvorio u strahovito jakoj konkurenciji; naime, uz njega proteklog su se vikenda otvorila još tri filma – Warnerova komedija „Mi smo Milleri“ (26,6 milijuna dolara), Disnyjev hit „Avioni“ (22,5 milijuna dolara) i Foxova avantura „Percy Jackson: More čudovišta“ (14,6 milijuna dolara).

 

Film „Elysium“ režirao je Neill Blomkamp koji se široj publici predstavio 2009. godine režijom iznenađujućeg hita „Distrikt 9“ koji je osim odličnog uspjeha na svjetskim kino blagajnama polučio i hvalospjeve kritike te bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljeg filma godine. Glavne uloge u „Elysiumu“ ostvarili su oskarovci Matt Damon („Dobri Will Hunting“) i Jodie Foster („Optužena“, „Kad jaganjci utihnu“) dok se u ostalim ulogama pojavljuju dok se u ostalim ulogama pojavljuju William Fichtner („Usamljeni osvetnik“), Alice Braga („Božji grad“) i Sharlto Copley („District 9“).

 

Film „Elysium“ u domaća kina i IMAX stiže u četvrtak, 15. kolovoza!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene