u omiljenoj pozi

Ronaldova Georgina još jednom pokazala u čemu je vješta: Nogometašu poručili da je srećković

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez pozirala je na jahti u tajicama i topiću dok je radila špagu.

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez (26) voli na svom Instagramu dijeliti seksi fotografije, a među njima su često i one na kojima vježba. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Manekenka je na posljednjoj slici pokazala koliko je gipka. "Između mora i neba", napisala je Georgina uz objavu. Zaručnica 35-godišnjeg nogometaša pozirala je radeći jogu u plavom topiću i tajicama na luksuznoj jahti u blizini Madrida. 

Rodriguez je objavila još nekoliko fotografija na Instagram storyju na kojima se rasteže i diže lijevu nogu u zrak, a pritom je na glavi imala maramu i na nogama bijele čarape. Za objavu na kojoj radi špagu dobila je brojne pohvale i šale na svoj račun, no i više od milijun lajkova u tri sata. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Entre el mar y el cielo 💙 @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

"Wow", "Ronaldo je srećković", "Ljepotica", "Ti si razlog zašto Ronaldo više ne postiže golove", "Tako si lijepa", "Kraljice", "Ovo je savršeno","Brutalno je", komentirali su njezini pratitelji kojih ima 21.7 milijuna na Instagramu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie, Brad Pitt (Foto: Profimedia) Brda Pitt i Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Brad Pitt (Foto: Profimedia) +4 Maddox Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bivši zaposlenik progovorio o radu za nekad najmoćniji poznati par, jedna ga je stvar posebno iznenadila

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene