kakva idila!

Ronaldova Georgina objavila video u kojem ona nije zvijezda, prizor koji je podijelila topi srca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez objavila je snimku njihove djece kako se zabavljaju u stanu u Torinu i prikupila više od četiri milijuna lajkova.

Georgina Rodriguez (27) često dijeli golišave fotografije na Instagramu, a ponekad pokaže djeliće obiteljskog života s Christianom Ronaldom (36) i djecom. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

"Ponosni tata. Najbolji strijelac ikad. Volimo te, Cristiano", napisala je Georgina. Nogometaševa zaručnica je objavila crnobijeli video na kojem se vidi kako plešu njena i Ronaldova kćerkica Alana (3) te njegovi blizanci, sin Mateo i Eva (3). 

Djeca su zaplesala na pjesmu "Ma'G" kolumbijskog reggaeton pjevača J Balvina dok je ponosni Cristiano to promatrao s kauča u društvu starijeg sina Cristiana Ronalda Juniora (10). Video je prikupio više od četiri milijuna lajkova, a među prvima ga je komentirao Ronaldo koji je stavio tek emotikon srca i ruku prekriženih za molitvu što se svidjelo oko 11.000 ljudi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Snimku je komentirao i pjevač J Balvin samo s emotikonom srca. "Dragocjena obitelj", "Divan video", "Tako slatko", napisali su Georginini pratitelji. 

Osim preslatkog prizora dječjeg plesa, mnogima je privukao pažnju i raskošan dom Cristiana i njegove zaručnice u Torinu. Iza velikog televizijskog ekrana u stanu se pruža divan pogled na talijanski grad.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: AFP) +3 Margot Robbie (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad se jedna od najljepših plavuša pretvori u crnku, na sreću, promjena je samo privremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene