zanimljivi događaji

Naš glumac je glavni negativac u američkoj hit-seriji koja je osvojila publiku diljem svijeta, ali i slavnu pjevačicu

Serija Timeless - 3 Serija Timeless - 3 PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Serija Timeless - 3 Serija Timeless - 2 +0 Serija Timeless - 1 Galerija

Pustolovna serija "Timeless", koja večeras počinje u 22:30 na Doma TV-u, prikazuje poznate i manje poznate zanimljive povijesne događaje.

Hit-serija "Timeless" prati troje ljudi koji pokušavaju spasiti svijet i cijelo čovječanstvo nakon što tajanstveni kriminalac otme vremeplov. 

Pogledaj i ovo Goran Višnjić - 1 Uspomena iz 1998. Goran Višnjić podijelio fotografiju sa seta filma u kojem je glumio s holivudskim divama: ''Kao što sam obećao...''

Neustrašivi junaci među kojima su profesorica povijesti Lucy, vojnik Wyatt i znanstvenik Rufus bore se protiv zločinca Flynna koji želi uništiti Ameriku mijenjajući prošlost. Uz pomoć prototipa stroja moraju se vratiti u vrijeme ključnih događaja i pritom paziti da ne utječu na njihove ishode, ali i uvijek paziti da budu korak prije opasnog kriminalca. 

Abigail Spencer utjelovila je profesoricu Lucy, Matt Lanter tumači vojnika Wyatta dok se Malcolm Barrett našao u ulozi znanstvenika Rufusa. Zločinca Flynna igra hrvatski glumac Goran Višnjić

Zanimljivo je da je televizija NBC htjela završiti snimanje serije nakon prve sezone. No, obožavatelji su pokrenuli na Twitteru kampanju s hastagom #RenewTimeless i potaknuli producente da još jednom razmisle. 

U borbu za novom sezonom se uključila i pjevačica Kelly Clarkson. Postala je idol gledatelja serije "Timeless" jer je često dijelila objave na Twitteru kojim je pokazala koliko je i sama veliki obožavatelj. Svojedobno se pohvalila i fotografijom sa zvijezdom serije Mattom Lanterom i istaknula da joj je to najbolji vikend ikada. Kelly i ostali gledatelji su se izborili za novu, drugu sezonu, no nažalost treću nisu uspjeli dobiti, unatoč odličnim kritikama i ocjenama. 

Inače, serija je prepuna zanimljivih povijesnih događaja u kojima sudjeluju poznate ličnosti iz znanosti, politike i biznisa. Tako naš Višnjić u pojedinim epizodama pokušava ubiti neke ključne figure iz prošlosti, a i saznajemo manje poznate, ali interesantne stvari iz povijesti. 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene