uznemirujuće fotografije!

Ubola ju sedam puta u glavu: Šokantan napad na nećakinju slavnog pjevača, uhitili napadačicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Yasmine Jackson podijelila je fotografije napada na Instagramu i objasnila da je se dogodio zbog rasizma.

Yasmine Jackson nedavno je podijelila šokantne fotografije nakon što ju je nepoznata žena ubola sedam puta u blizini njenog doma u Las Vegasu. 

Pogledaj i ovo showbuzz Stanje je ozbiljno JEDVA PRI SVIJESTI Otac Michaela Jacksona završio u bolnici

Napad na nećakinju pokojnog kralja popa Michaela Jacksona se dogodio 30. svibnja, a američki mediji su izvijestili kako je policija uhitila Angelu Bonell (22) koja je počinila taj užasni zločin. Angella je uzvikivala rasističku riječ dok je ubadala po vratu i glavi medicinsku sestru Yasmine. 

Među fotografijama, koje je Jackson objavila, su one s mjesta događaja na kojoj joj je vrat pun krvi, a glava zamotana. Yasmine je stavila i slike na kojima se vide šavovi na njezinom licu i napisala što je bilo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was stabbed 7 times right by my house because “I’m a nigger”. This woman chased me down and started stabbing me. She said it’s because I was a nigger and that’s all I could hear while I was being stabbed. I can’t move my neck at all. I’m scared to be alone. I asked people to help me because she was stabbing me and nobody helped. Until someone did, actually a few people did & I am thankful for you. I pray to God that if you have any kind of hatred in your heart towards black people that you heal it. I didn’t deserve this, nobody does. Oh & btw I’m still fucking proud to be black. @shaunking , please help me. They only are charging her with a felony battery with a deadly weapon. I feel like she deserves attempted murder and also this is a HATE CRIME. SHE CALLED ME A NIGGER & THERE ARE WITNESSES 🙏🏼 SHARE SHARE SHARE SHARE PLEASE!!!!!!! Update: THEY BOOKED HER FOR ATTEMPTED MURDER, BATTERY WITH A DEADLY WEAPON, AND A HATE CRIME. PRELIMINARY HEARING WILL BE THIS MONTH.

A post shared by Yasmine Jackson ⚤ (@yasminejackson_) on

"Rekla je da to čini jer sam crn*uga i jedino sam to čula dok me ubadala. Ne mogu micati vrat i bojim se biti sama. Molila sam ljude da mi pomognu, ali nitko nije. No onda je nekoliko ljudi priskočilo u pomoć i zahvalna sam im na tome. Molim Boga ako imate kakvu mržnju prema Afroamerikancima da ju zaliječite. Nisam ovo zaslužila, nitko nije. I da, i dalje sam ponosna jer sam Afroamerikanka", istaknula je Yasmine. 

Inače, njezina majka Joh'Vonnie je dijete Cheryle Terrell i menadžera Joea Jacksona, oca Michaela Jacksona. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Celebrity Vida iznenadio suprugu skupocjenim poklonom za 3. godišnjicu braka: "Moj suprug je jednostavno najbolji"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene