Glumačka elita!

Pogledajte kako se najveće svjetske zvijezde zabavljaju u Lijepoj Našoj, potpuno su se opustili i ne mare za fotografe!

Matthew McConaughey i Woody Harrelson Matthew McConaughey i Woody Harrelson Grgo Jelavic/Pixsell 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Woody Harlesson, Matthew McConaughey, Sacha Baron Cohen Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 2 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 3 Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 4 Matthew McConaughey Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 8 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 7 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 6 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 5 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 4 +29 Matthew McConaughey u Hrvatskoj - 3 Galerija

Popularni holivudski glumci Woody Harrelson i Matthew McConaughey uživali su veslajući Jadranskim morem u Dubrovniku.

Hrvatska je posljednjih dana postala vrlo popularna u stranim medijima zahvaljujući brojnim holivudskim zvijezdama koje su odlučile svoje ljetovanje provesti baš na našoj obali.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvijezde u RH 2022. - 11 Bome ih je bilo! Pogledajte koje su sve svjetski poznate zvijezde prošle godine posjetile Hrvatsku!

Jedni od zvijezda su i glumci Woody Harrelson i Matthew McConaughey, koje paparazzi neumorno prate, a sad su uhvaćeni veslajući Jadranskim morem u Dubrovniku.

Dvojac je dijelio jednu dasku za veslanje te je sjedeći lagano plutao morem, a s njima je na posebnoj dasci plutala i Matthewova supruga Camila.

Glumci su pokazali svoja još uvijek isklesana tijela, a Matthew je imao i nekoliko modnih dodataka, kapu i sunčane naočale.

Hrvate je poprilično iznenadila vijest o ovim popularnim glumcima.

Prvo se u Hrvatskoj pojavila vijest o obitelji Beckham, koja svoj odmor provodi na otoku Lopudu, a zatim i vijest o McConaugheyju, koji je viđen u Istri, a s njime se fotografirao i Splićanin Marin Tomičić, koji je podijelio fotografiju s glumcem i nije mogao sakriti oduševljenje.

"Rekao sam mu da slavim rođendan i na to me on prekinuo i pitao koji rođendan, s kim sam tu, što radim u životu, upoznao me sa svojom ženom.

Razgovarali smo 15-20 minuta i jedno deset puta mi je rekao da ostanem takav kakav jesam i to mi je baš bilo interesantno. I priča istim glasom kao u filmovima, to mi je bilo jedno veliko iskustvo. Tresao sam se do tri ujutro i slao poruke prijateljima", izjavio je Marin za Novu TV.

Potom su u Hrvatsku stigli i popularni komičar Chris Rock, koji je ostao zapamćen po skandalu s Willom Smithom na Oscarima, a društvo mu ovdje pravi i nova djevojka Lake Bell. Par je odlučio vezu obznaniti baš na našoj obali, pa su se strani mediji ovih dana itekako raspisali o Hrvatskoj.

Ovom paru ubrzo je društvo došao praviti još jedan dvojac, glumci Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen, a slavni glumci zajedno su viđeni na putovanju jahtom te večeri u restoranu iznad Dioklecijanove palače.

Woody je veseo stigao u Hrvatsku. 60-godišnjaku je društvo pravila njegova supruga Laura Louie, a dobro raspoložen mahao je i smiješio se putnicima s broda koji su ga primijetili. No, raspoloženje mu se naglo promijenilo kada je ugledao objektive fotografa koji su ga snimali, pa ih je "počastio" nepristojnom gestom i pokazao im srednji prst u zraku.

Ekipa je potom plovila oko Splita i Hvara, a u pauzama je osvježenje potražila u moru, a onda je Woody odlučio istuširati Sachu, i to poprilično temeljito, što su sve zabilježili fotografi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Joey King Brad Pitt i Joey King Brad Pitt +0 Brad Pitt i Joey King Celebrity Samo su joj dvije tanke trakice prekrile gole grudi, ni Bradu Pittu nije bilo svejedno pokraj nje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene