Imamo sjajnog vratara

Danijel Subašić oduševio Willa Smitha! ''Bio je to za mene najmoćniji, najposebniji trenutak prvenstva''

Danijel Subašić (FOTO: Christian Charisius/DPA/PIXSELL) Danijel Subašić (FOTO: Christian Charisius/DPA/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Danijel Subašić (FOTO: Christian Charisius/DPA/PIXSELL) Danijel Subašić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Danijel Subašić (Foto: AFP) Galerija

Američki glumac i pjevač Will Smith, njegov kolega pjevač Nicky Jam i Kosovarka Era Istrefi napravili su pravi show na moskovskom stadionu Lužnjiki prilikom predstavljanja službenog programa finala svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Smith, Jam i Era snimili su himnu prvenstva "Live it Up" koju će u nedjelju izvesti prije finala između Hrvatske i Francuske.

Pogledaj i ovo Danijel Subašić sa sinom jasno je i zašto! Danijel Subašić novom fotografijom svojeg sinčića posebno je obradovao Ivana Rakitića!

Posebno je bio raspoložen Smith, koji je zabavljao sve oko sebe.

"Zato smo ovdje, ovo je svjetsko prvenstvo, sve je puno sjajne energije i emocija," kazao je otkrivši koji mu je najposebniji trenutak svjetskog prvenstva.

"Oduševio me vratar hrvatske reprezentacije u susretu protiv Rusije. Gledao sam tu utakmicu i kada se on ozlijedio mislio sam kako Hrvatska nema šanse pobijediti. Ali on je čudesno branio, u tom trenutku sam pomislio kako to nije normalno. Bio je to za mene najmoćniji, najposebniji trenutak prvenstva," kazao je Smith.

Hoće li onda u finalu navijati za Hrvatsku?

"Ne, u finalu ću biti neutralan," dodao je sa smiješkom.

Priznao je kako je nogomet otkrio prije desetak godina kada je pratio utakmice sa svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

"Kada u Americi spomenete football onda se misli na nešto drugo. Žao mi je što sam sve ove godine bio odsjećen od radosti i emocija koje donosi nogomet. Oduševljava me ta energija. Mi Amerikanci volimo biti najbolji u svemu, ali nas nema ovdje," kazao je 49-godišnji Amerikanac poznat po brojnim filmovima kao što su Independence Day, Men in Black, Hitch, Bad Boys...

Priznao je kako mu je slaba točka Brazil, ali i kako voli Cristiana Ronalda. Osvrnuo se i na 'glumačke' kvalitete brazilske zvijezde Neymara koji će ovo prvenstvo pamtiti po silnim kritikama zbog simuliranja.

"Neymar kao glumac? Ovo je oštro pitanje. Kao glumac mu mogu poručiti da imaš dobre i loše dane, kao i da ponekad snimiš vrhunske, a nekada i lošije filmove".

Kada je čuo kako će finalni ogled 'Vatrenih' i "Tricolora" gledati više od milijarde ljudi diljem svijeta kratko je dobacio.

"Do sada nisam imao tremu, ali nakon ovog podatka sam zabrinut. U nedjelju bi mi bilo ugodno, no sada sam zabrinut".

Uz njega pjesmu će izvoditi i američki pjevač Nicky Jam i Kosovarka Era Istrefi, a kreativni direktor svečanosti zatvaranja bit će Felix Mihailov.

Jam je priznao kako mu je bio san nastupiti na svjetskom prvenstvu, a žali što u finalu neće igrati Kolumbija.

"Imam privilegiju biti dio SP-a. Osjećam sjajne emocije kroz sve te utakmice i sve te nacije će se ujediniti i kroz glazbu", kazao je dodavši kako su ga oduševili japanski navijači koji su počistili tribinu na kojoj su gledali utakmicu.

Kosovarka Era Istrefi postala je svjetska senzacija 2016. godine s pjesmom Bonbon, a za najdraži trenutak prvenstva izabrala je golove švicarskih nogometaša Granita Xhake i Xherdana Shaqirija u susretu protiv Srbije.

"Kada su Albanci u švicarskim redovima zabili golove to je za mene bilo čudesno", poručila je 24-godišnja pjevačica koja je rođena u Prištini. (Hina)

U ponedjeljak, od prijepodnevnih sati, Nova TV gledateljima donosi višesatni prijenos u kojem će naše nogometaše pratiti od polaska iz Moskve do dolaska na glavni zagrebački trg, gdje će biti organiziran slavljenički doček. Bez obzira na rezultat finalne utakmice, Vatrenima se u Hrvatskoj priprema veličanstven doček, koji ćete moći pratiti i na portalima GOL.hr i DNEVNIK.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene