Ne staje s tulumima

Dok mu se žena javno svađa s poznatom sponzorušom, nogometaša poslužuju konobarice u tangama

Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne Rooney (Foto: Instagram) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Rebekah Vardy (Foto: Instagram) +0 Vardy (Foto: Getty) Galerija

Wayne Rooney uhvaćen je u noćnom izlasku u Washingtonu tijekom kojeg su mu golišave konobarice servirale pića.

Slavni nogometaš još je jednom dokazao kako ne misli stati s tulumarenjem i brojnim aferama.

Pogledaj i ovo Rebekah Vardy Kontroverzna wagsica Supruga nogometaša potpuno gola izašla na balkon pa naljutila javnost: "Razmisli o svojoj obitelji, ti si majka!"

Nije teško pogoditi kako se radi o 33-godišnjem Wayneu Rooneyju, kojeg je ovoga puta u skandal uplela njegova supruga Coleen Rooney javnom svađom sa suprugom njegova kolege Jamieja Vardyja, Rebekom Vardy.

Podsjetimo, dame već danima zabavljaju javnost javnom svađom koju je započela Coleen kada je optužila Rebeku da tabloidima prodaje priče iz njezina privatnog života.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Coleen je mjesecima skupljala dokaze za to šireći lažne tračeve o sebi na Instagram pričama, a jedina osoba koja ih je mogla vidjeti bila je Rebekah. Pogađate, priče su se svaki put našle u medijima, no optužena tvrdi kako nije kriva te da njoj novac ne treba.

Wayne i Jamie podržali su svoje supruge u javnom ratu, no za razliku od Jamieja, koji se ne odvaja od vrlo uzrujane supruge koja je u visokoj trudnoći i čeka peto dijete, Wayne podržava suprugu iz američkih barova u kojima ga poslužuju konobarice odjevene samo u tange.

Nogometaš poznat po opijanju i brojnim preljubničkim aferama koje mu supruga oprašta u jednom je noćnom klubu u Washingtonu uhvaćen prošlog vikenda u ženskom društvu, no kao i svaki put, pokušao se sakriti ispod šilterice. Naravno, to mu nije uspjelo, kao ni svaki put dosad.

Njegova supruga vratila je vjenčani prsten na ruku prije mjesec dana nakon što je u javnost isplivao podatak da je Wayne sa suigračima 7 sati tulumario s djevojkama u jacuzziju u Torontu. 27-godišnja Karra Granados plasirala je priču u medije, no priznala je kako je u hotelu spavala samo s njegovim kolegom, dok je Wayne zaspao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky Vardy (@beckyvardy) on

I Wayne se javno oglasio nakon lude kanadske noći na Twitteru tvrdeći kako nije imao ništa s niti jednom ženom koja je te večeri bila s njima. Inače, Jamie Vardy bio je u prijateljskim odnosima s Wayneom dok se njihove supruge nisu javno posvađale.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +5 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Redovito posjećuje kirurga, no svi se slažu da nikad nije bila zgodnija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene