Sve rade skupa

Nogometaš poznat po skandalima pohvalio se kako provodi vrijeme s obitelji, evo što je na rasporedu

Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Wayne i Coleen Rooney (Foto: Getty Images) Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Collen i Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) +0 Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Getty Images) Galerija

Wayne Rooney na Instagramu je objavio da kod kuće uči s djecom nakon što su zatvorene škole u Velikoj Britaniji zbog koronavirusa.

Nogometaš Wayne Rooney otkrio je kako kod kuće uči s djecom nakon što se s cijelom obitelji odlučio na samoizolaciju zbog pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Coleen Rooney - 5 Brak pun problema Pisao joj je ljubavne pjesme, ona je uporno odbijala izaći s njim, a onda mu je u braku oprostila druge žene i skandale!

34-godišnji sportaš na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju sa sinom Cassom. "Danas je na rasporedu vježba i učenje", napisao je Rooney te je objavio i ostale sinove kako uče dok su u samoizolaciji.

Njegova supruga Coleen na društvenim je mrežama otkrila kako pazi da njezina djeca redovito vježbaju dok su kod kuće, a paparazzi su je prije nekoliko dana snimili dok je bila u kupovini.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some exercising and school work so far today👌🏼💙 #stayhome #corona

A post shared by Wayne Rooney (@waynerooney) on

Wayne i Coleen Rooney vjenčali su se 2008. godine nakon šest godina veze, a par ima četvero djece. Nakon svih skandala Coleen je ipak do danas ostala uz Waynea, unatoč brojnim odlascima.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Uživa u izolaciji sa suprugom na egzotičnoj destinaciji: Miljenik žena već 26 godina voli samo nju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene