Nedavno vjenčani

Vrući poljubac para koji je upoznala njezina slavna mama, a dodatno spojila vjera

Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Katherine Schwarzenegger i Chris Pratt (Foto: Instagram) Anna Faris i Chris Pratt (Foto: AFP) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Chris Pratt (Foto: Profimedia) Katherine Schwarzenegger (Foto: Instagram) +0 Katherine Schwarzenegger (Foto: Instagram) Galerija

Chris Pratt u siječnju je odlučio zaprositi Katherine Schwarzenegger nakon samo 7 mjeseci veze.

Par se vjenčao početkom lipnja.

Pogledaj i ovo Chris Pratt (Foto: Instagram) Ludo se zabavio Zaručio je kćer Arnolda Schwarzeneggera, a onda na momačkoj pitao striptizetu želi li se udati za njega

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca Chris Pratt u siječnju je odlučio zaprositi djevojku Katherine Schwarzenegger nakon samo 7 mjeseci veze.

39-godišnji Chris vijest o zarukama s kćerkom holivudske legende Arnolda Schwarzeneggera objavio je na svom profilu na Instagramu uz slatke riječi: "Slatka Katherine, toliko sam sretan što si rekla da. Oduševljen sam što ću te oženiti. Ponosan što živim s tobom u vjeri. Pa krenimo."

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

Na fotografiji se par nježno grli, a na njezinoj se ruci nalazi gigantski dijamantni prsten. Fotografija je izazvala oduševljenje njihovih obožavatelja te slavnih kolega, ali i Chrisove bivše supruge Anne Faris, koja im je čestitala ispod fotografije.

"Tako sam sretna zbog oboje. Čestitam!" napisala je plavokosa glumica te izazvala dodatno oduševljenje obožavatelja koji su ju u odgovorima nazvali pravom damom te ženom s dušom. Vjenčanje je održano početkom lipnja u Kaliforniji, a par je upoznala njezina majka Maria Shriver.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli chris pratt (@prattprattpratt)

Također, duo je dodatno povezala vjera, a ludu zaljubljenost pokazali su i nedavno u Malibuu nakon romantične večere u jednom restoranu. Dok su čekali svoj automobil za odlazak kući, par je podijelio vrući poljubac ne obazirući se na fotografe.

Chris iz propalog braka ima sina Jacka koji je često s njim i novom suprugom, a i plavokosa Anna je brzo nakon razvoda pronašla novu ljubav. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Doutzen Kroes (Foto:Profimedia) Doutzen Kroes (Foto: Profimedia) Doutzen Kroes (Foto: Getty Images) Doutzen Kroes i Sunnery James (Foto: Profimedia) - 5 +4 Doutzen Kroes i Sunnery James (Foto: Profimedia) - 4 Celebrity Prelijepo lice i ubojita forma: Trbušnjaka ove plavuše posramili bi se i mnogi muškarci

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier Miočić udara Cormiera Miočić - Cormier +1 Nate Diaz kontrolira Pettisa (Foto: AFP) FIGHT! VIDEO: Stipe Miočić žestokim nokautom vratio pojas UFC prvaka i možda poslao Cormiera u povijest!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene