Sretno, mladenci!

Iako bi mogao imati koju god poželi, on više od 14 godina voli samo nju, a sad mu je postala i supruga

Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Instagram) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) +0 Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Galerija

Rafael Nadal i Mery Perello počeli su hodati 2005. godine, iako su se poznavali i godinama prije.

Rafael Nadal i Mery Perello zaručili su se 2017. godine tijekom romantičnog putovanja u Rim.

Pogledaj i ovo Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Čestitke!! Poslije 17 godina ljubavi čekaju prvo dijete: Tajanstveni par o sretnoj vijesti još šuti, no više ju ne mogu skrivati

Bilo je to u siječnju ove godine, a teniski as pred svoju je djevojku kleknuo nakon 14 godina ljubavi. Ipak, samozatajni par sretne je vijesti uspio sakriti od znatiželjne javnosti čak 8 mjeseci.

Podsjetimo, par se počeo viđati 2005. godine, iako su se znali i ranije, no vrlo su samozatajni te se nikada nisu hvalili lagodnim životom. Mery čak ne putuje s Rafaelom na njegove mečeve, jer kako je sama otkrila u jednom intervjuu 2011. godine, to ne bi bilo dobro ni za njega ni za nju.

"On treba prostora kada se natječe. I sama ideja da sam cijeli dan negdje oko njega u tim trenucima me guši. Također, on bi se tada cijelo vrijeme brinuo za mene. Kada bih ga svugdje slijedila, postojao bi veliki rizik od toga da se više ne bi ovako dobro slagali."

Samozatajna Mery nije tipična žena sportaša, jer nema profile na društvenim mrežama, nije poznata po tome što nosi skupocjene krpice, a zaposlena je kao voditeljica projekata Nadalove humanitarne organizacije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

A par je prošle subote izgovorio sudbonosno "da" na Majorci na jednom luksuznom imanju, a ne u španjolskom gradiću Pollensiju kako se šuškalo. Na vjenčanju je bilo oko 350 uzvanika, među kojima je bio i bivši španjolski kralj Juan Carlos I te brojni tenisači i sportaši.

Lijepa i tajnovita mladenk nosila je jednostavnu vjenčanicu poznate dizajnerice Rose Clare, no javnost je ostala zakinuta za bilo koju drugu informaciju ili fotografiju.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +7 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Celebrity Tek joj je 27, prošla je pakao droge i alkohola, a sad vodi novu bitku i ne odustaje od borbe za bolji život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene