Čestitamo!

Holivudski zavodnik oženio se 14 godina mlađom djevojkom s koje nije mogao skinuti pogled

Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law i Pillipa Coan (Foto: Profimedia) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) Jude Law (Foto: Getty Images) +0 Jude Law (Foto: Profimedia) Galerija

Jude Law na tajnom je vjenčanju oženio Phillipu Coan.

Holivudski zavodnik i jedan od najpoželjnijih neženja na svijetu, to više nije. 46-godišnji glumac Jude Law oženio se svojom 14 godina mlađom djevojkom Phillipom Coan na intimnoj ceremoniji održanoj u Londonu.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Čari prirode Miljenica iz "Seksa i grada" zatekla se u situaciji zbog koje se nije prestajala smijati, a ništa bolje nije prošao ni njen suprug!

Par se odlučio na manju ceremoniju bez velikih holivudskih faca pa su se na popisu gostiju u gradskoj vijećnici našli samo najbliži prijatelji i članovi obitelji.

Glumac koji je utjelovio slavnog Sherlocka Holmesa nije mogao skinuti pogled sa svoje prelijepe mladenke za vrijeme razgovora na stražnjem sjedištu automobila za vrijeme vožnje, u kojoj su ih uhvatile kamere paparazza. Phillipa je tom prilikom ponosno pokazivala i vjenčani prsten na ruci, piše Daily Mail koji je objavio i nekoliko fotografija mladenaca.

Ona je za tu priliku odlučila odijenuti kratku haljinu krem boje u kojoj je otkrila duge noge, čime je prekršila britansku tradiciju, dok je Jude bio naočit u baršunastom odijelu sa šeširom na glavi.

Fotografiju sretnog para na svom je profilu na Instagramu objavio magazin Elle. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Ukraine (@elle_ukraine) on

Slavnom glumcu ovo je drugi brak. S glumicom Sadie Frost bio je oženjen od 1997. do 2003. godine, s kojom je dobio 22-godišnjeg sina Raffertyja koji mu je bio vjenčani kum, 18-godišnju kći Iris te 16-godišnjeg sina Rudyja. Iz veze s manekenkom Samanthom Burke ima 9-godišnju kći Sophijum, a s glazbenicom Catherine Harding 4-godišnju kći Adu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) +4 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog ove objave kraljevskog dvora javnost misli da je Meghan Markle rodila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene