Trbuščić je tu!

Ovog snagatora pamtimo po isklesanom tijelu, ali svijet ovih dana obilaze njegove iznenađujuće fotke!

Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Vin Diesel (Foto: Instagram) Vin Diesel (Foto: Instagram) Vin Diesel (Foto: Instagram) Vin Diesel (Foto: Instagram) +0 Vin Diesel, Paul Walker (Foto: Getty Images) Galerija

Vin Diesel poznat je po svojem isklesanom tijelu, no njegove fotografije s obiteljskog odmora u Italiji otkrile su da se s godinama ipak malo opustuo.

Još otkako se prije 20 godina pojavio u prvom nastavku filma "Brzi i žestoki", 54-godišnji glumac Vin Deisel slovi kao vlasnik jednog od najmišićavijih tijela u Hollywoodu, no to se sada promijenio.

Pogledaj i ovo Meadow Walker (Foto: Instagram) presretna je! Udala se kći tragično preminulog glumca, a svima je za oko zapelo tko ju je otpratio do oltara!

Diesela su paparazzi ulovili na jahti u Portofinu, gdje odmara sa svojom obitelji, a bez majice bio je vidljiv i njegov nikad veći trbuh. Glumac se na njih nije obazirao te je opušteno gladio svoj goli trbuh, iako ga je samo nekoliko dana ranije, dok je šetao talijanskim gradom, vrijedno uvlačio.

Fotke njegove iznenađujuće transformacije odmah su obišle svijet, a mnogi su se zapitali znači li to i kraj franšize "Brzi i žestoki", koja zasad ima devet nastavaka, ili se Diesel planira brzo vratiti u formu kao što je to napravio i 2015. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vin Diesel (@vindiesel)

Naime, glumac je i tada nabacio nekoliko kilograma viška u pauzama od snimanja, a tada se to nije ni trudio sakriti te je u intervjuima isticao kako mu ne smeta što izgleda kao tata, jer to i jest.

Inače, Vin je od 2007. godine u braku s 38-godišnjom Palomom Jimenez s kojom ima troje djece, kćeri Hanu i Pauline te sina Vincenta.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) +12 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Preporuke Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene, nije čudo da svi pričaju samo o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene