Hollywoodski snagator

'Osjećajnu stranu skrivam velikim mišićima i frajerskim stavom!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

On je jedan od najpoznatijih hollywoodskih snagatora, a 45-godišnji Vin Diesel tvrdi kako mišići skrivaju njegovu osjećajnu stranu.

Vin Diesel, koji je nedavno snimio šesti nastavak hit filma 'Brzi i žestoki', u intervjuu za Gloriju priznao je kako je u suštini osjećajan tip – stoga, neka vas mišiću ne zavaraju!

Pogledaj i ovo showbuzz Brzi i žestoki Sve je počelo davne 2001: Pogledajte koliko su se promijenili!

>> VIDEO Vin Diesel uživljeno pjeva Rihanninu pjesmu!

'Ja stvarno jesam osjećajan, ali mogu u trenu postati opasan ako me netko pokuša prevariti. Mama kaže da sam takav jer sam odrastao u New Yorku. Osjećajnu stranu skrivam velikim mišićima i frajerskim stavom jer ne želim da me itko povrijedi. Danas si, doduše, mogu priuštiti da pokažem emocije u javnosti no to je bilo nezamislivo dok sam radio kao izbacivač i morao biti spreman potući se svake večeri. U takvom poslu nema mjesta priči i nježnosti', ispričao je 45-godišnji Vin Diesel.

Inače, Diesel je trenutno promovira šesti nastavak filma koji ga je i proslavio – 'Brzi i Žestoki'. Peti nastavak hollywoodskog blockbustera zaradio je rekordnih 600 milijuna dolara, a očekuje se da će novi nastavak taj rekord – oboriti!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene