Nije bilo suzdržavanja

Kraljica sambe Viktorija ponesena emocijama pala pred žiri i zaplakala za kraj

Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa se rasplakala u finalu Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Viktorija Đonlić Rađa se rasplakala u finalu Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Viktorija Đonlić Rađa se rasplakala u finalu Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Viktorija Rađa,Ivan Šarić i Slavko Sobin (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) +0 Marko Mrkić i Viktorija Đonlić Rađa (Foto: Ples sa zvijezdama) Galerija

Viktorija Rađa na kraju svoje posljednje plesne točke pala je na pod pred žiri i zaplakala.

U posljednjem plesu showa"Ples sa zvijezdama" Viktorija i Marko  plesni podij su zapalili vatrenom sambom koju su otplesali strastveno i s dušom. 

Pogledaj i ovo Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Instagram) Fanovi oduševljeni! Reakcija Dine Rađe na senzualan ples supruge Viktorije i njezinog plesnog partnera je sve!

Publika i žiri oduševljeni su njihovim scenskim pokretima i usklađenošću, a posljednji ples u Viktoriji je izazavo buru emocija pa je kraljica sambe pala na pod i iskreno zaplakala. 

Dok je dolazila k sebi, Viktoriju je bodrio njezin plesni partner Marko Mrkić, a publika ih je ispratila dugim i glasnim pljeskom. 

Kada se sabrala, Viktoriji je žiri poželio svu sreću i čestitao još jednom na svih 12 tjedana uspješnog i predivnog plesanja. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin i Gabriela Pilić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Viktorija Rađa i Marko Mrkić (Foto: Nova TV) Ivan Šarić i Paula Jeričević ispali iz Plesa sa zvijezdama (Foto: Dnevnik.hr) +14 Ples sa zvijedama: Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Ples sa zvijezdama: Slavko Sobin i Gabriela Pilić u velikom finalu osvojili titulu najboljeg plesnog para!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene