uvijek pozitiva!

Naš domaći par još jednom dokazao kako se zna našaliti na svoj račun: "Kosa mi se na glavi diže"

Dino i Viktorija Rađa Dino i Viktorija Rađa Sandro Sklepić/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dino i Viktorija Rađa Galerija

Viktorija i Dino Rađa često koriste društvene mreže kako bi izveli spačku jedno drugome, a ovog puta su oboje nasmijali snimkom bivšeg košarkaša.

Viktorija (42) i Dino Rađa (52) 19 godina su u braku, a često jedno drugog zafrkavaju na Instagramu i objavljuju šaljive fotografije. 

Pogledaj i ovo Dino Rađa i Viktorija Đonlić Rađa "Slika zbori više od riječi" Dino Rađa se pohvalio da je izveo svoju suprugu, a komentar uz njihovu fotku je sve: "Triba li šta napisat??"

Bivša manekenka je ovog puta snimila muža, nekadašnjeg košarkaša kako maže palačinke dok na sebi nosi samo bokserice i majicu s duhovitim natpisom. Na majici piše: "Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi".

Dino je i sam podijelio video na Insta storyju i pokazao kako vješto prevrće palačinke u tavici. "Najbolji muž i tata na svijetu", napisao je bivši košarkaš. Poručio je i svima da ostanu doma zbog koronavirusa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ovo je jos samo jedna od naših romantičnih scena iz života 🥺✈️ . . #travelingismylife #happytime #marriage #love #fearofflying

A post shared by Viktorija7 (@viktorija7777) on

Inače, Dino i Viktorija imaju sinove Niku (12) i Roka (16). 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene