Romantična objava

Viktorija i Dino slave godišnjicu braka, on se prisjetio kako su izgledali na dan vjenčanja i pokazao tko je bio s njima

Viktorija Rađa (Foto: IN Magazin) Viktorija Rađa (Foto: IN Magazin) In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktorija Rađa (Foto: IN Magazin) Galerija

Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa slave 19. godišnjicu braka koji su sklopili kod otoka Korčule.

Bivša missica i natjecateljica showa "Plesa sa zvijezdama" Viktorija Đonlić Rađa i njezin suprug umirovljeni košarkaš Dino Rađa slave 19. godišnjicu braka, što je on obilježio na društvenim mrežama i posvetio supruzi romantičnu objavu.

Pogledaj i ovo Toni Kukoč srednjoškolska ljubav Suprugu Tonija Kukoča ne viđamo često, no uz njega je u svim važnim trenucima, a svjedočila je i dočeku koji su mu priredili u Beogradu!

Točnije, Dino je na svom profilu na Instagramu objavio njihovu fotografiju s vjenčanja.

"Prije 19 godina je rekla da", napisao je Dinu uz fotografiju na kojoj su osim mladenaca i Petar Grašo koji je Dini bio vjenčani kum i Viktorijina prijateljica kao kuma.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official) on

Supružnici su se vjenčali na brodu u jednom zaljevu kod Korčule, a nakon obreda su bili skočili u more. Upoznali su se 1995. godine u jednom poznatom zagrebačkom restoranu, a Viktorija je već tada imala titulu Miss Dalmacije te je s menadžerom Zoranom Škugorom taman krenula u pohod na domaće glazbene ljestvice. Između para je odmah zaiskrilo, a ostalo je povijest.

"Bilo nas je sedam i skiper koji je radio na brodu i nitko nije znao da ćemo se vjenčati. I skiperu smo na pola kanala rekli da idemo u Korčuli oženiti se pa nas je pitao jesmo li normalni. Nakon uzimam, svi smo sletili u more, to je bilo genijalno i baš drugačije. Nakon toga smo nazvali roditelje i rekli 'e znate što ima novo, mi se vjenčali", izjavila je bila Viktorija za IN Magazin. 

2003. godine postali su roditelji sina Roka, a 2008. godine rodio im se i drugi sin Niko.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Petreković Mario Petreković Mario Petreković (Foto: Instagram) +0 Mario Petrekovic (Foto: Instagram) Celebrity Mario Petreković u 49. godini postao ponosni tata: "Stigao nam je najnoviji model budilice!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene