Svako malo nešto

Beckhamovi u brizi zbog burnih svađi najstarijeg sina i njegove cure: U zadnjoj su ih razdvajali zaštitari

Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn, David i Victoria Beckham (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty) Brooklyn Beckham i Chloe Grace Moretz (Foto: AFP) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) +0 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Galerija

Brooklyn Beckham i Hana Cross zajedno su nekoliko mjeseci, no u posljednje vrijeme samo se svađaju.

Čini se kako je najstariji sin Davida i Victorije Beckham u velikim ljubavnim problemima.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Radi se o 20-godišnjem Brooklynu Beckhamu, koji od prije nekoliko mjeseci ljubi relativno nepoznatu manekenku Hanu Cross. Ona mu je prva službena djevojka nakon holivudske glumice Chloe Grace Moretz, s kojom je bio nekoliko godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Iako je sve u početku izgledalo kao velika ljubavna idila, novi par u posljednje vrijeme sve češće biva uhvaćen u burnim javnim svađama koje često uključuju opijanje po londonskim noćnim klubovima i ulicama, plakanje i urlanje u automobilu i slično. U posljednjoj svađi u Cannesu morali su intervenirati i zaštitari.

Naime, mladi par stigao je na netom završeni filmski festival sretan i ludo zaljubljen, a jednako su tako izgledali i na crvenom tepihu na premijeri filma "Once Upon A Time", na kojem nisu skidali ruke jedno s drugoga. Nakon premijere krenuli su u jedan restoran, gdje je i izbila svađa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Prema tvrdnjama očevidaca, par je tijekom ručka pretjerao sa šampanjcem, a zatim je započela svađa i vrijeđanje. Hana je suočila Brooklyna s nekim problemima, što njemu očito nije odgovaralo, pa su napadi počeli s obje strane.

Zatim su reagirali i zaštitari, a o svemu su obaviješteni i Brooklynovi roditelji, koji su navodno prvo bili jako ljuti, a zatim su se počeli brinuti zbog sve češćih incidenata njihova sina otkad je s Hanom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana (@hancross) on

Kako prenose strani mediji, probleme stvara njegova ljubomora i posesivnost, dok Hani smeta toliko Brooklynovo prisustvo u medijima. No da je Brooklyn član slavne obitelji Beckham, znala je i prije nego što se upustila u vezu s njim. Srećom, svađa nije prerasla u fizički obračun, no činjenica jest da je postojala velika mogućnost za to da nije došlo do intervencije zaštitara.

Dan kasnije par se pomirio, no Beckhamovi se i dalje brinu. I njegova veza s Chloe Grace bila je turbulentna s brojnim prekidima, no za njihove svađe javnost barem nikad nije doznala.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher (Foto: Profimedia) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: AFP) Fran Drescher (Foto: Profimedia) +5 Fran Drescher (Foto: Profimedia) Celebrity Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene