I bogati plaču

Njihovo se nevjerojatno bogatstvo rastopilo: Carstvo slavnog para u teškoj je krizi, hoće li bankrotirati?

Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria i Brooklyn Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: AFP) +0 Victoria Beckham (Foto: Instagram) Galerija

David i Victoria Beckham našli su se u financijskim problemima pa su počeli otpuštati zaposlenike.

Slavni par, Victorija i David Beckham, već desetljećima slove za jedan od najljepših, ali i najbogatijih parova svijeta. Njihovo združeno bogatstvo nastalo iz nogometnih, modnih i pjevačkih uspjeha procjenjivalo se na vrtoglave milijune funti, no čini se da je njihovo raskalašeno trošenje ipak prešlo sve granice, pa su sada u financijskim problemima. 

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Naime, modna dizajnerica i bivša Spajsica Victoria Beckham trenutno je u velikim financijskim problemima, pa je zbog škripca u kojem se našla morala otpustiti čak i svog privatnog vozača. Iako ju modni kritičari hvale i njezine su modne revije vrlo posjećene, Victorijina modna kuća prošle godine izgubila je vrtoglavih 12,3 milijuna funti, odnosno više od milijardu kuna, zbog čega su se Beckhamovi morali odlučiti za mjere štednje. 

Osim vozača, navodno je otpušteno još djelatnika ovog slavnog para, a sve ne bi li se izvukli iz dugova. Uz to, za glavni dućan svoje modne linije, koji se nalazi u srcu Londona, Victorija je morala otkazati inače redovitu dostavu cvijeća, jer se to smatra nepotrebnim troškom. 

Prema izvoru bliskom paru, sada kada nema vozača, Victorija se vozi sama ili jednostavno nazove taksi. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput se popela na ljestve i zablistala u haljini s prorezom do boka: "Penjanje ti divno stoji"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene