Finale 'otmice'

Neočekivana će ličnost pobjeći s dragocjenim plijenom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Negdje između trilera, melodrame i obiteljske tragedije priča koja obiluje emocijama i nizom neočekivanih događaja u sutrašnjoj posljednjoj epizodi dobit će svoj rasplet.

U strastvenom i napetom završetku popularne serije Otmica Elena će riskirati život pokušavajući pobjeći iz zatvora. Vidjet ćemo kako će Pietro prerušen u liječnika, nastojati pomoći Eleni da pobjegne ostavljajući Giordana iza sebe.

Pogledaj i ovo Choi Eun Hee (Foto: Profimedia) Život kao iz filma Bila je velika zvijezda: Umrla oteta glumica koju su osam godina tjerali da snima filmove za diktatora

Otkrivamo tko se krije iza likova u vašim omiljenim TV serijama

U napetoj završnici, klupko istine će se odmotati pa će tako Gabriele priznati Arianni i Agati da je Stefano Elenin sin. Neke istine napokon će izaći na vidjelo. Stefano će tako morati saznati istinu o svojoj prošlosti. S druge strane, Stefano je bijesan i spreman na sve da bi osvetio smrt majke koja ga je posvojila, a za čiju smrt krivi Elenu i Pietra. Kad ih mladić dostigne u njihovu skrovištu, njime će ovladati bijes i pucat će u Pietra. Da bi spasila voljenog muža, Elena će se ispriječiti između Stefana i Pietra te će biti teško ranjena. Hoće li preživjeti, vidjet ćemo u finalnoj epizodi serije.

Gabriele zahvaljuje Irene na njezinoj dragocjenoj pomoći za vrijeme Elenina bijega, a istodobno počinje sumnjati u Glorijinu transparentnost. Osjeća da Keller igra dvostruku igru nauštrb obitelji Ferrante. Kada dođe do konačnog obračuna, on će rezultirati velikom emocionalnom patnjom za oboje. Sandrov kraj još je obavijen velom tajne. Umirućeg Sandra odvode Cesareu. Stefano će prekasno shvatiti da ga je Giordano prevario i da je policijskom načelniku poslužio samo za jednu stvar, da bi se dokopao memoara.

'Opasna igra' - Višestruko nagrađivana serija inspirirana stvarnim događajima na Doma TV

U velikom finalu punom emocija, strasti i straha vidjet ćemo između ostalog i kako Giordano otima Stefana i ucjenjuje Elenu da bi došao do memoara. No, pobjeda neće pripasti njemu. Neočekivana će ličnost pobjeći s dragocjenim plijenom. Posljednju epizodu napete serije Otmica ne propustite pogledati ovog četvrtka na Novoj TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene