Zbraja se šteta

Ranč slavnog glumca zahvatili strašni požari, on objavio fotografije s mjesta događaja

Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: AFP) Afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Getty Images) +0 Russell Crowe (Foto: Profimedia) Galerija

Russell Crowe na Twitteru je obznanio kako je vatra uništila dio njegovog velebnog imanja u Novom Južnom Walesu.

55-godišnji glumac Russell Crowe mogao je samo gledati kako mu vatra proždire australsko imanje.

Pogledaj i ovo Meg Ryan i Russell Crowe Pomalo zaboravljeni par Ljubavna priča kraljice romantičnih komedija i miljenika žena sve je šokirala, a njoj i pokvarila savršen imidž te donijela ružne nadimke!

Diljem istočne Australije trenutno bukte požari, a vatra je zahvatila i imanje poznatog holivudskog glumca Russella Crowea u Novom Južnom Walesu.

Glumac se u vezi svega oglasio na Twitteru gdje je kratko priopćio obožavateljima kako su dvije građevine na njegovom ranču od čak 400 hektara potpuno uništene, dok se prava šteta još ne zna.

U vrijeme kada je požar zahvatio njegov posjed, glumac je bio izvan zemlje.

Iako je na mjesto događaja stigao i helikopter, štetu je samo mogao umanjiti, ali nikako spriječiti. Obitelj glumca je na sigurnom.

"Nisam u Australiji, no moja obitelj je na sigurnom kod mojih prijatelja. Vatra je moj dom zahvatila prošlu noć.Moje srce je u ovim teškim trenucima sa svima iz cijelog našeg kraja zahvaćenog požarom", napisao je ožalošćeni glumac uz nekoliko fotografija vatrene stihije koja je stigla i do prometnice uz ranč.

"Izgubio sam nekoliko objekata, no zasad sam pravi sretnik. Izgorio je krov kapelice, konji su u redu, piliću su se vratili. Osjećam duboku zahvalnost za sve oni koji su pomagali ugasiti požar na mom imanju i šire. Neki požari još gore, a ponestaje nam vode", poručio je u još jednom tweetu glumac uz još nekoliko priloženih fotografija dan nakon požara.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Instagram) Leyla i Izet Hajrović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Izet Hajrović (Foto: Instagram) Celebrity Supruga omiljenog dinamovca počastila obožavatelje bujnim dekolteom u leopard-haljinici


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene