Samo prijatelji ili...

Šuška se šuška: Ima li Vanja novu ljubav?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve su glasnija šuškanja kako 41-godišnja Vanja Mamić nakon razvoda od sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića – opet ljubi.

Prema pisanju časopisa Story Vanja je u subotnjem izlasku, osim s prijateljicama, uživala u druženju s Fatmirom Ademijem.

Pogledaj i ovo Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Sretna je! Ecija Ivušić priznala vezu s bivšim nogometašem: "Mislila sam da se nikada nećeš pojaviti"

Objektivi su Vanju i Fatmira uhvatili ispred diskoteke u kojoj su se zabavljali, a nakon što se pozdravila s prijateljicama, koje su u tom trenutku bile s njima, Vanja i Fatmir zajedno su taksijem otišli u nepoznatom smjeru.

>> Lijepo lice Vanje Mamić - privlačna i u ležernom izdanju

'Vi se bavite svojim poslom, a ja ću svojim. Mogu vam samo reći da nemam komentara i da nije riječ o nikakvoj vezi', za Story je rekao Fatmir Ademi.

Vanja pak je poručila: 'Subotnju sam večer provela sa svojim prijateljicama, nismo bile s nikakvim muškarcem. Eventualno, ako sam srela nekog prijatelja ili poznanika, pa sam se s njim pozdravila.'

Fatmir je mladi poduzetnik koji se bavi zbrinjavanjem i obradom bezopasnog otpada, a već dvije godine nije u ozbiljnoj i stalnoj vezi. Nadalje, prijateljstvo između Vanje i njega započelo je prije pola godine, a posljednjih mjesec dana se intezivno viđaju te često zajedno provode vrijeme.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene