Ponosna supruga

Njegovo srce osvojila je još prije 12 godina: Svi su pogledi bili uprti u Lukinu Vanju!

Luka i Vanja Modrić (Foto: Profimedia) Luka i Vanja Modrić (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Profimedia) Galerija

Luka i Vanja Modrić upoznali su se 2006. godine u kafiću na zagrebačkim Ravnicama.

U Londonu je sinoć održana svečana dodjela FIFA-inih nagrada za najbolje igrače godine.

Pogledaj i ovo Luka Modrić (Foto: Instagram) Žena njegova života Modrić prelijepom porukom čestitao supruzi rođendan, a za proslavu je odabrao i romantičan grad

Najbolji nogometaši svijeta pred fotografe su stali sa svojim boljim polovicama i djecom, a među njima je bio i naš Luka Modrić, koji je proglašen najboljim igračem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Uz njega su blistalai supruga Vanja te djeca Ivano i Ema, no svu pažnju ukrala je supruga, koja je bila doista prelijepa. Lijepa Vanja za ovu je posebnu večer odabrala dugu, crnu haljinu koja je istovremena bila jednostavna i glamurozna, a odlučila se i za savršeno ispeglanu kosu i nešto jači make-up na očima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

36-godišnja Vanja, kao ni Luka, čitavu večer nije skidala osmijeh s lica, a moramo pohvaliti i klince koji su bili posebno neodoljivi - Ivano u smokingu kao tata, a Ema u crveno-bijeloj haljini i bijelim balerinkama.

Podsjetimo, bračni par Modrić živi zajedno od 2006. godine, a vjenčanje je održano 2010. godine u Zagrebu kod matičara, dok je veliko slavlje u jednom zagrebačkom hotelu održano godinu dana kasnije. 2010. godine dobili su sina, dok je prva kćerkica Ema stigla 2013. godine.

Par ima i kćer Sofiju, koja je rođena 2017. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Upoznali su se u jednom kafiću u zagrebačkim Ravnicama, jer je 5 godina starija ekonomistica Vanja u to vrijeme radila u agenciji Zdravka Mamića te se prezivala Bosnić. Zbog majke Vesne Juraić, koja je u Dinamu bila šefica računovodstva, Vanja je često navraćala u prostorije kluba, a slučajno poznanstvo pretvorilo se u veliku ljubav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene