S glumca na košarkaša

Mlada glumica ostavila dečka nakon 9 godina, a nekoliko dana kasnije viđena s novim na večeri

Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Austin Butler (Foto: AFP) Vanessa Hudgens i Zac Efron (Foto: AFP) Kyle Kuzma (Foto: Instagram) +0 Kyle Kuzma (Foto: Instagram) Galerija

Vanessa Hudgens krajem 2019. prekinula je gotovo desetljeće dugu vezu s kolegom Austinom Butlerom, a srce joj je navodno već osvojio košarkaš Kylie Kuzma.

Svega tjedan ili dva nakon prekida 9-godišnje veze s kolegom Austinom Butlerom, glumica Vanessa Hudgens viđena je s NBA košarkašem Kyleom Kuzmom.

Pogledaj i ovo showbuzz Mlada ljubav Ne mogu se 'odlijepiti' jedno od drugoga

Novi navodni par večerao je u jednom restoranu u Los Angelesu, a sudeći po fotografijama, odlično su se zabavili. 30-godišnja glumica tako nije izgledala nimalo deprimirano zbog prekida gotovo desetljeće duge veze s Austinom s kojim se navodno razišla krajem 2019. godine.

Par nije komentirao razloge prekida, no spominjala se činjenica kako ona još nije bila spremna za djecu.

"Želim se udati, putovati, a onda imati djecu. Vjerojatno u kasnim tridesetima. Svačiji sat je drugačiji", jednom je prilikom izjavila Vanessa. Prije Austina, glumica je ljubila glumca Zaca Efrona i to od 2005. do 2010. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) on

A čini se kako je nakon glumaca prešla na NBA zvijezde, i to mlađe od sebe. Naime, Kylie ima tek 24 godine, a Vanessa ga je posjetila u New Yorku na njegove slobodne dane.

Zanimljivo, glumica je prošlog tjedna pratila utakmicu njegovog kluba Los Angeles Lakers iz prvog reda i to sama. Dan kasnije, u javnost je izašla priča o prekidu s Austinom.

Kylie se prethodno viđao s dvije slavne ljepotice, Kendall Jenner i fitness zvijezdom Katyom Elise Henry.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 9 Marko Grubnić se ženi - 10 Marko Grubnić se ženi - 8 +1 Marko Grubnić se ženi - 3 inMagazin Marko Grubnić se ženi: ''Vjenčat ćemo se već ove godine, blagoslovljen sam i volim svoj život''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene