napunila bi 15 godina

Dirljiva posveta udovice Kobea Bryanta njihovoj pokojnoj kćeri tjera suze na oči: "Voljela bih da si tu s nama"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Gianna Bryant proslavila bi 15. rođendan, a njezina majka Vanessa objavila je emotivnu posvetu kćeri koja je s ocem Kobeom poginula u helikopterskoj nesreći.

Udovica košarkaške legende Kobea Bryanta, Vanessa, na svom je Instagramu poželjela sretan rođendan svojoj kćeri Gianni, koja je s ocem poginula u stravičnoj helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. godine. Gianna, ili kako su je odmilja zvali Gigi, imala bi 15 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz tek 14... Porukom koja tjera suze na oči Vanessa Bryant poželjela sretan rođendan kćeri koja je poginula u nesreći

"Draga Gianna, sretan 15. rođendana! Volim te! Fališ mi svaki dan! Voljela bih da si tu s nama. Nema riječi kojima mogu opisati koliko mi nedostaješ. Volim te Mambacita!" napisala je Vanesa uz zajedničku fotografiju s pokojnom kćeri.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Kobeova udovica je danima uoči Giannina rođendana na svojem Instagramu najavljivala i kolekciju trenirki koju joj je posvetila i koje na sebi imaju ispisan njezin nadimak Mambacita, koji je dobila po ocu kojega su zvali Crna Mamba.

Gianna je bila srednje dijete pokojnog Kobea i Vanesse, a zajedno su dobili još i kćeri Nataliju Diamante (18), Bianku Bellu (4) i Capri Kobe (1).

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) +0 Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Nekad i sad Slatkica Charlotte slavi šesti rođendan! Pogledajte koliko je odrasla na novoj fotografiji koju je snimila Kate

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mustafa Nadarević, Miraj Grbić +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Celebrity Čombe iz "Lud, zbunjen, normalan" i naša lijepa glumica postat će roditelji! Vijest su potvrdili divnom fotkom, a otkrili su i bebin spol

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene