Jennifer Lopez, tko?

53-godišnja glumica pokazala ubojite trbušnjake kojima će posramiti i neke muškarce

Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: AFP) Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) +2 Halle Berry (Foto: Instagram) Galerija

Halle Berry poznata je kao ovisnica o fitnessu, a treninge je pojačala zbog nove uloge u filmu "Bruised".

Vjerovali ili ne, holivudska glumica je u šestom desetljeću.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Pritom mislimo na Halle Berry koja je poznata kao velika ljubiteljica zdravog načina života, no kako se bližila okruglom 50. rođendanu, ljepotica je počela svakodnevno vježbati te je svoje tijelo zavidno utrenirala 

Osim toga, slavna Oskarovka počela je naporno trenirati i za novu ulogu, a radi se o MMA drami pod nazivom "Bruised" koju je i režirala.

Glumica je s privatnim trenerom prionula na posao još prije godinu dana, no u posljednje vrijeme još intenzivnije te se isklesala do savršenstva, posebno trbušne mišiće kojima se pohvalila na Instagramu.

Time je Halle s trona skinula Jennifer Lopez i njezine ubojite mišiće, a na Instagramu je fotografijom potaknula i svoje obožavatelje da krenu vježbati te da budu redoviti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

"Nema ništa bolje od postavljanja ciljeva i ostvarivanja istih. Jedan od mojih ciljeva za film 'Bruised'? Definirani trbušnjaci – a danas? Konačno ih imam, a osjećaj je nevjerojatan", napisala je ponosno Berry uz fotografiju te zaključila: "Rad neće biti lagan, ali će se isplatiti. Vrijedi svake proklete sekunde."

I njezin privatni trener ima samo riječi hvale za discipliniranu glumicu te ističe kako je prava zvijer koja je svakim danom sve bolja. To je duh, svaka čast!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: Profimedia) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) +2 Simon Baker i Rebecca Rigg (Foto: AFP) Celebrity Šarmantni Australac izgleda mlađe od supruge koju obožava već 26 godina, no razlika je samo 1 godinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene