Vatreni užas

Domovi svjetski slavnih zvijezda spaljeni do temelja: ''Molite se, shrvani smo''

Gerard Butler (Foto: Instagram) Gerard Butler (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Instagram) Kalifornija požari (Foto: Instagram) Robin Thicke (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Cher (Foto: Getty Images) Blanca Blanco (FOTO: Profimedia) +0 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

U požarima su stradali i domovi nekih poznatih i slavnih osoba, kao naprimjer pjevača Robina Thickea.

Posljednjih dana Kalifornijom hara najrazorniji požar ikad zabilježen na tom prostoru.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Prema posljednjim izvješćima, dosad je poginula 31 osoba, nestalima se smatra 200 ljudi, a više od 250 tisuća osoba primilo je nalog za evakuaciju iz domova u velikoj regiji blizu Sacramenta, glavnog grada te države na zapadu Sjedinjenih Država i u Malibuu.

Prostor požara spalio je više od 6700 kućanstava i poslovnih subjekata u Raju, više od bilo kojeg drugog požara u Kaliforniji, a broj smrti, koji bi mogao rasti, također ga čini jednim od najsmrtonosnijih. Vlada procjenjuje da će za potpuno svladavanje požara trebati ukupno tri tjedna.

A u stravičnim požarima stradali su i domovi nekih poznatih i slavnih osoba, kao naprimjer 2,4 milijuna dolara vrijedna vila pjevača Robina Thickea i njegove partnerice April Love Geary, s kojom ima dvoje djece. Njihova je vila izgorjela, a fotografiju je na Instagramu podijelila mlada manekenka te napisala "Naš je dom nestao" uz emotikon koji plače.

Bez doma je ostao i holivudski glumac Gerard Butler, koji je užasne fotografije također podijelio na društvenim mrežama uz molitvu za sve ostale koji su se našli na požarom pogođenom području. Oglasila se i pjevačica Miley Cyrus. "Potpuno sam shrvana. Moje kuće više nema, no uspomene će uvijek ostati. Moje životinje i ljubav mog života na sigurnom su i to je sada jedino važno", napisala je na Twitteru referirajući se na zaručnika, glumca Liama Hemswortha.

TV ličnost Camille Grammer doživjela je istu sudbinu, a zahvalila je vatrogascima što su joj spasili automobile i neke osobne stvari iz goruće vile. I glumica Blanca Blanco ostala je bez doma, no javila se obožavateljima kako su ona i njezin partner na sigurnom. O tome da su ostali bez doma saznali su u prijenosu uživo na jednoj televiziji.

"Moj je dom siguran, kao i moja djeca te konji. Nosim vatrogascima vodu i hranu. Hvala vam na brizi i molitvama", napisala je glumica Alyssa Milano. Ipak, stigla se obrušiti i na one koji su ju napadali i u takvim teškim trenucima. "Oni koji inzistiraju na tome da još uvijek vrijeđaju jer je naša politička pripadnost drugačija, vi ste ono što nije u redu s ovom zemljom", dodala je. Bivši James Bond Pierce Brosnan viđen je tijekom evakuacije s obitelji, a pjevačica Cher na Twitteru se oglasila kako je zabrinuta za svoj dom, no zna da u vezi s tim ne može učiniti baš ništa.

Dom pjevačice Lady Gage hrabri vatrogasci uspjeli su spasiti, a tako je bilo i s milijunima dolara vrijednim vilama reality obitelji Kardashian, koja je evakuirana na vrijeme. I slavne sestre odmah su posegnule na društvene mreže kako bi pozvale obožavatelje da se mole za vatrogasce i ljude koji su u opasnosti. "Izašla sam s vrećom odjeće na leđima, no spakirala sam čitavu sobicu svoje kćerkice True jer ona je očito jedino do čega mi je stalo", napisala je Khloe.

I brojne druge zvijezde izrazile su podršku vatrogascima na društvenim mrežama.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene