Potpuno novi imidž

Zvijezda nove domaće serije plijenila pažnju u haljini u kakvoj je još nismo imali prilike vidjeti

Franka Klarić (Foto: Marko Lukunić) Franka Klarić (Foto: Marko Lukunić) Marko Lukuni? 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Klarić (Foto: Marko Lukunić) Vlasta Ramljak, Elizabeta Brodić, Ecija Ojdanić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Maja Jurić (Foto: Nova TV) Arija Rizvić (Foto: Nova TV) +5 Katarina Baban (Foto: Nova TV) Galerija

Nova serija Nove TV koju ćemo gledati od ove nedjelje predstavljena je u Kaptol Boutiqueu u Zagrebu, a Ecija Ojdanić posebno je plijenila pažnju u pripijenoj crvenoj haljini.

Od ove nedjelje na Novoj TV gledat ćemo novu dramsku seriju ''Drugo ime ljubavi'', a prije nego što ih vidimo na malim ekranima, ekipa koja će nam prenijeti pregršt emocija i uzbudljivu radnju okupila se u Kaptol Boutiqueu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Još malo! Otkrivamo kada na male ekrane stiže nova dramska serija "Drugo ime ljubavi"

Na jednom mjestu našla su se tako dobitna glumačka imena Momčilo Otašević, Slavko Sobin, Elizabeta Brodić, Jagoda Kumrić, Vlasta Ramljak, Franka Klarić, Linda Begonja i Ecija Ojdanić koja je posebno plijenila pažnju u crvenoj, pripijenoj haljini.

Ecija je zbog uloge promijenila i boju kose, što nam je nedavno komentirala.

"Promjena se dogodila jer u seriji 'Drugo ime ljubavi' glumim majku glavne junakinje, kolegice koja je smeđokosa i kovrčava, pa je kreativni tim predložio da se ofarbam i stavim minival. Zahvaljujući tome imam minival prvi put nakon osmog razreda. Moram priznati da mi je profesionalno ta promjena bila odlična, jedino mi je malo privatno bilo čudno naviknuti se, ali sada nakon mjesec dana stvarno sam zadovoljna. Reakcije okoline bile su pozitivne, promjena se svima svidjela. Ja čak kažem 'blago mom mužu, on svake godine dana ima novu ženu'".

''Drugo ime ljubavi'' priča je o fatalnoj i nemogućoj ljubavi koja spaja, zamalo uništi i naposljetku spasi dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova.

Lola je mlada žena koja očajnički traži svog izgubljenog sina i bježi od teške prošlosti u kojoj je posesivno pokušava zadržati problematični Igor - otac njezina djeteta. Nakon 10 godina konačno nalazi pouzdan trag o sinu, ali da bi ga vratila, mora se odreći svega, pa čak i svog imena. Opasni plan dodatno će zakomplicirati sudbinska ljubav prema Saši, naizgled savršenom muškarcu.

Saša je sve ono što Igor nije i na trenutak se čini da će Lola uspjeti promijeniti svoj život i zaista postati žena za koju se izdaje. Međutim, Lola ne zna da Sašu, tog uspješnog i velikodušnog muškarca koji se nakon deset godina vraća iz inozemstva ne bi li bio uz bolesnu majku, prati stigma krivca za obiteljsku tragediju. Saša je svoje veze s obitelji prekinuo, a Lola svoju obitelj tek treba stvoriti.

Tragovi i demoni prošlosti vode ih u Knežev dol - malo, zapušteno, nekada ladanjsko mjesto aristokracije, kojim vladaju Krpani - Sašina moćna i nekad bogata obitelj čiji su bankrot, raspad i korumpiranost glavna vijest u državi i koji skrivaju zločin za koji netko treba odgovarati.

Kad Lola, rastrgana u ljubavnom trokutu, shvati da je njezin sin povezan sa Sašinom obitelji i da mu je bliže nego ikada, sreća, koja joj je nadomak ruke, u sekundi može postati njezin najveći gubitak - ako se otkrije tko je ona zapravo.

Više o likovima nove serije saznajte OVDJE.

Seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite ovu nedjelju u 20:15 na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene